Sari la conținut

coyotu'

Membru
  • Număr conținut

    121
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de coyotu'

  1. Salutare , din cate imi amintesc , modelul din 1995 are 4 trepte de viteza. Am avut modelul din 1997 care are 5 trepte si am mers linistit cu el 160 (ce-i drept de la 130 incepea sa traga mai greu). Recomand totusi sa arunci un ochi si la bujii, filtru de aer si carburatoare.
  2. Am o HONDA VT 1100 ACE din 1997 daca te intereseaza.
  3. Nu sare sau se intinde greu mai sus de 90? verifica ,carburatoarele si jigloarele daca sunt ok . Am patit si eu si aveam jigloarele extra obturate
  4. Verifica cu rabdare daca ai scanteie la bujii , firele si fisele daca sunt prinse cum trebuie atat la capatul cu bujia cat si la capatul cu bobina( ai 2 bobine din care una e sub rezervor). E posibil sa mai ai si unul din fire deteriorat, daca nu..........posibil sa ai probleme cu bobina de inductie Salutare , a ma incercat vreun detinator de Honda VT 1100 sa foloseasca si alt tip de acumulator in afara de cel cu forma ciudata cu care este dotata ea?
  5. Antigel roz , nu stiu vreo marca de calitate dar cel roz e pt blocuri de aluminiu
  6. Candva am umblat eu prin zona filtrului de benzina , diametrul furtunului e de 8 sau 10 mm interior daca imi amintesc bine . Poti pune o imagine cu piesa despre care vorbesti?
  7. coyotu'

    Cumpar Cruiser!

    Salutare , am eu un vt 1100 de vanzare pe olx in Arad. Ce-i drept, e mai scump dar poate te hotarasti la o investitie sigura. Pretul e usor negociabil si poate scadea daca nu vrei accesorizarea actuala..
  8. Verifica daca e buna bateria , suruburile sa fie si ele stranse pe borne . Posibil sa fie problema de la releul de pornire sau bateria veche.
  9. Din cate imi aminesc , rezervorul are undeva la 11litri , pana sa ajungi la rezerva faci cam 200 km. Legat de buton , cred ca se potriveste de la alte modele VT , candva am vazut pe olx la dezmembrat.
  10. Salutare , ma ajuta cineva cu un set de reparatie pt pompa de apa la Honda VT 1100? Nu gasesc decat pompa integrala de vanzare .
  11. coyotu'

    Kawasaki Vulcan

    Din cate stiu eu , la modelele americane au semnalizarile aprinse tot timpul si la folosire doar clipesc
  12. Am AVUT si eu , sunt slabute , dar daca vrei ceva low cost................
  13. Salutare , pun la vanzare tobe originala de pe o Honda VT 1100 ACE din 1997 in stare buna , nelovite , semnalizari si stop spate de pe acelasi model in aceeasi stare. Celor interesati le pot trimite imagini , astept oferte de pret. Piesele sunt in Santana (25 km de Arad)
  14. folosesc eu pe un vt 1100,nu mai e nevoie sa-l schimbi,doar sa-l cureti la nevoie cu solutiile corespunzatoare
  15. coyotu'

    BURSA LOCALA ARAD

    Se vinde Honda vt 600,an 1997,57400 km,proprietate personala - Cauciucuri Bridgestone in stare buna - Telescoape servisate in 2016 - Carburatoare curatate si sincronizate in 2015 - ITP valabil pina in 2018 - Coburi nemontate - Pret 2600 euro,usor negociabil Se poate vedea in jud. Arad la Santana Mai multe informatii la tel. 0747462854 -Cipri
  16. Folosesc de ani de zile NGK DPR8EA9,asta scrie cartea la vt 600. Vezi in ce stare sunt ale tale. Si da,hondei nu-i place frigul. Pt siguranta poti verifica si fisele bujiilor sa nu piarda curent (fisuri la izolaj,sa nu atinga undeva cadrul,etc)....cu siguranta nu e ceva greu de facut » Post actualizat in 25 Dec 2016 08:33
  17. capacele laterale de sub sa trebuie desfacute. pe fiecare parte ai cite o borna a bateriei
  18. Ok,scuze. Dar totusi recomandarea mea e sa incerci cu alt cdi inainte sa-l cumperi
  19. Inainte sa cumperi un cdi (gasesti greu si e destul de scump) incearca sa imprumuti unul si sa-l inlocuiesti pentru o proba. Nu e greu,dureaza maxim 30 de minute. Posibil sa fi dereglat si altceva mecanicul la motor cind a schimbat distributia. Un cdi nu se strica asa usor
×
×
  • Creează nouă...