a_diaconu Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 pe ce traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Bucuresti-Comana sau Bucuresti-Hotarele si inapoi. Ceva de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 O sa ma duc pana la Veliko, mananc la Ego, si retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Nu e cam drept drumu pana la Veliko? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Sunt ceva curbe. Tinand cont ca spre munte ploua, pt dobrogea e tarziu, o sa o iau spre Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Eu nu ma bag ca e cam departe sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 14, 2016 Autor Share Postat Mai 14, 2016 Ok,eu ma prezint la 10. multam de drum man sper ca nu fu' prea hard pt suspensiile tale pentru cei prea lenesi sa vina.....pacat...ati pierdut o super zi si tura poze cu cei 2 care m au insotit azi the mentalist ....mancatorul de benzina croco ....mancatorul de nori...si a facut bine treaba ca nu ne a plouat deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Uite cand mai ai un pic si zici ca forumul nu mai e bun de nimic se intampla si d-astea! Imi pare bine ca ne-am cunoscut si ca am petrecut impreuna aceasta zi superba! Pun si eu maine niste poze. S-a mers rapid si foarte frumos, pacat ca motoreta mea imi mai strica distractia Cati km or fi fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Faina tura! Imi pare rau acum ca nu m-am mobilizat dar am citit prea tarziu si deh,.. as fi ars-o cam ilegalist. Weekendul asta stau acasa ca sa nu raman fara motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 (editat) Pacat ca am citit prea tarziu, si eu as fi venit la tura asta cu voi. Ne vedem la urmatoarea. Editat Mai 15, 2016 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 15, 2016 Autor Share Postat Mai 15, 2016 Aloo,am si eu chef de plimbare, plus trebuie sa cunoastem legenda urbana Ianachim sper ca nu am DEZAMAGIT..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 (editat) Nu,nu ai dezamagit, ramai legenda! Hai cu un filmulet,ceva P.S:Casca aia in schimb ma facea tot drumul sa ma gandesc cum o sa-ti arate fata daca o sfeclesti la un moment dat. Editat Mai 15, 2016 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate