stef11 Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 (editat) Salutari, Imi poate spune cineva unde este pozitionat exact seznorul de viteza la suzuki gsx r 600 k2? eu nu prea am idee, asa ca m ar ajuta o explicatie putin putin amanuntita, ca sa pot intelege. Va multumesc! mentionez ca imi arata constant 0 km, iar kilometri rulati raman la fel ( 36 489), desi turometrul merge. in speranta ca am expus intr un mod pe inteles problema, va doresc o zi buna! Editat Mai 16, 2016 de stef11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihnea Musat Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Salut. Nu sunt sigur daca asa e si la motorul tau, dar sper sa te ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stef11 Postat Mai 16, 2016 Autor Share Postat Mai 16, 2016 Mersi mult! bine ca pot verifica pentru ca e demontata toata pentru "curatenie generala" , asa ca 3 suruburi in plus date jos nu mai reprezinta mare pierdere de timp. Multumesc din nou! zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihnea Musat Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 cu mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate