anpetre Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Va salut! Nu am gasit un topic pe tema asta pe acest forum, pe burgman.ro e cam liniste, pe FB, la fel. M-am gandit ca poate exista amatori de mici plimbari in WE, pe vreme buna. Nu cred ca e cazul sa mai mentionez ce inseamna plimbarea in mai multi. Fiecare stie asta pentru el insusi. Mie imi face mai multa placere sa merg intr-un grup (restrans) decat de unu singur. Mai schimbi o vroba la opriri, daca se intampla ceva, macar nu esti singur, etc. Daca cineva are propuneri, il rog sa scrie aici si poate reusim sa ne adunam cativa (asa cum fac si motociclistii) Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tataitza Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 in week asta este Moto-gp-ul, Mugello, greu de ratat, maine daca vrei dam o goneta pana la Bulgari in Ruse sa servim pranzul , am un Burgman de 650 si sunt incepator pfffffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabikia Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 (editat) Ma bag si eu la plimbarii...dar nu in acest weekend! Deh am de sarbatorit in familie cu Elene si Constantini Editat Mai 20, 2016 de Gabikia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anpetre Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 Ma bucur sa vad ca sunteti amatori. Maine vad ca se cam anunta ploaie si uitasem si de Constantin si Elena. Dar, daca nu ploua, poate ne decidem "din scurt" si mancam la Happy. Duminica, insa, am vazut soare pe accuwarher. PS: B650 e dat naibii, sper ca nu il pui la treaba serios ca nu ma pot tine dupa tine si se duce tot fun-ul » Post actualizat in 22 May 2016 06:56Salutare Merge cineva spre Cheia sau spre Sinaia azi? As propune plecarea de la Petrom Miorita pe la 12. » Post actualizat in 28 May 2016 19:29Merge cineva mâine 29.05 la Happy - Russe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anpetre Postat Iulie 9, 2016 Autor Share Postat Iulie 9, 2016 Mai încerc o propunere pentru mâine 10.07.2016. Poiana Brașov? Dar sunt deschis și la alte destinații în limita a 200 km. Plecare pe la 10-11. Amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 Cu ce viteza se merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anpetre Postat Iulie 9, 2016 Autor Share Postat Iulie 9, 2016 (editat) Buna intrebare, multumesc. E corect sa se discute asta INAINTE si nu IN TIMPUL. Se evita neintelegeri si nervi. Eu merg cu 90 - 110. In localitati 70-80. Editat Iulie 9, 2016 de anpetre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Salutare, Vezi la mine in semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate