northern_freyja Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Nu vrea sa spuna ce.... mi au confiscat motoreta . Ca a fost declarata furata plm Tu sper ca glumesti ! » Post actualizat in 24 May 2016 21:44 Am plecat la 8:30 din Snagov si la 22 am ajuns acasa cu 750km parcursi pe Silistra,Dobrich,Kavarna,kap kaliacra,Vama Veche,autos.Soarelui,Snagov.Pe drum in mers nu am lalait-o 130-140 fara opriri aiurea, dar am pierdut o ora la Silistra in vama ca un coleg a avut probleme acolo(nu pot spune ce)stat lejer la masa ,am oprit 30min la Kaliacra ,vreo ora juma la cafea in Vama. Eee, a meritat Kaliakra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Mai 25, 2016 Autor Share Postat Mai 25, 2016 Da a meritat din plin! Sunt dator cu o bere,suc,cafea ce-oi preferea tu.Privelistea de acolo te lasa sa crezi ca esti prin insulele grecesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Nu esti dator cu nimic. Poate invartim odata roata pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate