markyinxs Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 salutare. nu stiu care e codul de culoare pentru carene la FZS1000 din 2004. am gasit pe net mai multe variante si nu stiu care e cea corecta: silver s3 silver tech Bluish Silver daca ma poate ajuta cineva multumesc anticipat. vreau sa imi vopsesc carenele laterale cu aceeasi culoare pe care o are acum motocicleta, un fel de gri ... atasez si niste poze, daca vrea sa se uite la culoarea rezervorului si a coditei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo G Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 https://www.motorcyclespareparts.eu/yamaha-parts/color-codes.aspx ia vezi, poate te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Mai 22, 2016 Autor Share Postat Mai 22, 2016 multumesc. cand ajung la garaj caut pe cadru si sub sea acea adnotare. sper sa o mai aiba motocicleta. » Post actualizat in 24 May 2016 13:53am gasit ceva pe primul rand scrie: 1C21-010 pe randul 2 scrie: B dar tot nu inteleg ce culoare e. daca ma poate ajuta cineva sunt recunoscator. culoarea reala e un fel de gri. » Post actualizat in 24 May 2016 14:53am gasit, in caz ca mai e cineva interesat. la modelul 1C21 B inseamna SILVER S3 cod culoare 0791. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate