Sari la conținut

Geo G

Membru
  • Număr conținut

    339
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Geo G

  1. Salutare ! Donez casca Nolan N84, masura L, culoare negru. La exterior arata bine, doar cateva mici zgarieturi de pe la depozitarea in topcase . Viziera nu este zgariata, casca nu a suferit niciun accident, din fericire . Interiorul se prezinta si el bine, cu exceptia buretelui din crestet, care s-a cam faramitat din cauza varstei. Trimit si in tara, cu plata transportului la destinatar. Contact aici pe PM . Casca merge la colegul @De 3 Lei CuiE .
  2. Am cautat si pe ebay, fara succes, din pacate. Am gasit ceva, dar si aia cu vreo 2 prinderi rupte. Normal, pe ebay trebuie sa stai zi de zi; posibil ca a doua zi.dupa ce nu ai gasit ce cauti, sa apara. Eu am zis sa va intreb si pe voi poate stiti vreuna care se dezmembreaza. Noua, da...este 10% din pretul motoretei )
  3. Salutare ! Ca tot suntem la " dezmembrari ", dca stiti pe cineva/undeva care dezmembreaza TDM 900 ... am nevoie de carena frontala, cea care imbraca farul. Mi-a daramat-o vantul iarna asta si mi-a facut-o tandari. Am scris pe la toti cei care dezmembreaza moto prin tara, fara succes.
  4. Ce misto se vad sportivele, aliniate, cuminti.
  5. https://www.motorcyclespareparts.eu/yamaha-parts/color-codes.aspx ia vezi, poate te ajuta.
  6. » Post actualizat in 18 May 2016 19:26 Salut, la modelul de 900 este codul de culoare, sub sa.este un sticker pe care este trecut codul de culoare.Nu stiu la 850 daca este trecut.
  7. Geo G

    Muntenegru

    » Post actualizat in 10 May 2016 17:23 Corect, ai grija sa iti faci de aici cartea verde pt tarile ce nu le ai acoperite. Pe noi anul trecut ne-a dus drumul mai obligat, asa, prin Macedonia ( din cauza de ploi masive in Muntenegru si Croatia ) si la vama..surpriza: nu era acoperita de cartea verde. Se putea fave doar la un singur ghiseu, cu modestul pret de 50 euro pt 2 saptamani. Nu puteai sa faci pe mai putin. Asa ca fa-la de aici, ca sa n-ai treaba. Confirm si eu : Serbia si Macedonia anul trecut cu CI. Drumuri bune sa ai!
  8. Pai sa te bucuri de ele! Iti las numarul de telefon pe PM si te astept sa le ridici .
  9. Donez o pereche de cizme touring masura 45. Sunt in stare bunicica, eu zic ca mai merg un sezon, fara probleme. Asadar, daca este cineva interesat sa se anunte pe topic sau sa trimita PM. Intre un mesaj pe topic si unul pe PM va trebui sa aveti incredere in mine ca le voi oferi chiar primului doritor . Se pot ridica din zona City Mall - Eroii Revolutiei, Bucuresti, intre orele 10 - 18. Daca este interesat cineva din tara, i le trimit prin curier, pe care il va achita. (specific pt ca am mai avut niste surprize, intr-un ''film'' asemanator ). V-as ruga sa nu se apeleze la rugaminti gen : ''tine-le 2 zile, ca nu sunt in Bucuresti, dar le vreau sigur '', etc. Vreau sa fac un bine cuiva care nu si-a bugetat o pereche de cizme in viitorul apropiat, nu vreau sa-mi complic viata tinand minte cui le-am promis, daca ma suna cel care a zis ca ma suna, etc.Vreau sa le dau cuiva care care chiar are nevoie de ele, vine le ia si se bucura de ele . Atasez si cateva poze, sa nu insel asteptarile cuiva .
  10. Geo G

    Tapitat Sei Moto

    Salut, pentru confort folosesti spuma sau burete? Te poti "abate" de la modelul original, gen sa o mai inalti si sa o mai latesti, in limita posibilitatilor, normal. E vorba de un TDM 900.Multumesc!
  11. Intr-adevar, la RAR trebuie sa iti faci programare telefonica. Poate n u prinzi de pe o zi pe alta, ins apoti verifica telefonic cu dna de la progrmari sa it verifice si alte unitati RAR apropiate tie, poate e mai liber. Nu trebuie sa mergi musai la RAR-ul din judetul in care locuiesti. Cat despre partea cu transportul pe remorca..nu e nevoie de asa ceva. Te duci frumusel la Politie cu COPII dupa talonul si cartea motocicletei din tara de provenienta, cu RCA valabil in ziua in care te duci sa iei nr rosii, cu taxele pt nr rosii platite (una la CEC si una la Posta - vreo 20 lei amadoua, daca nu ma insel ), copie buletin, copie contract vanzare-cumparare (pentru nr rosii nu trebuie tradus niciun act) , la ghiseu o sa platesti si numarul rosu 20 lei, parca) si gata. Ai facut-o deplasabila.
  12. Eu dupa ligamentoplastie am purtat,la recomandarea medicului, orteza Rehband. Speciala pt protejarea ligamentelor incrucisate si a celor colaterale. Mi s-a parut foarte in regula(e adevarat, nici nu am purtat alt model/marca); am alergat cu ea,am jucat fotbal,m-am inteles foarte bine cu ea. Am renuntat la ea, usor usor, ca asta era si morala, sa fac sport fara ea. Vezi ca sunt si astea pe masuri,astea serioase nu-s one size.
  13. Eu mi-am facut la userul @Hondafan stickere si rimstripes-uri, pt TDM 900. Au iesit ff bine si deocamdata (au 3 luni pe moto) nu dau niciun semn de oboseala. Si a stat in soare, in ploaie, la greu. Nu mai stiu cat am dat pe ele, vreo 80 lei pe toate stickerele si pe rim-uri. Are cineva idee de unde pot achizitiona stikere pt 4tx 850, m-ar interesa cam toate, m-ar tenta parca sa o revopsesc total pt ca galbenul este putin matuit de soare si mai are ici-colo cate-un defect optic mic, asta va fi undeva in toiul iernii. In alta ordine de idei parca m-ar tenta sa-i si combin un pic altfel culorile, am gasit o combinatie(zic eu) interesanta la un 900, ceva de genul: click Ce parere aveti? Eventual niste alte idei mi-ar fi de ajutor. Merci anticipat!
  14. E don'soara fosta cantareata..: http://www.cancan.ro/multimedia/video/exclusiv/ultima-ora-clipe-cumplite-pentru-roxana-sarbu-vedeta-a-fost-implicata-intr-un-grav-accident.html
  15. Sa te bucuri sanatos de ea. La cat mai multi km fara incidente!
  16. Geo G

    Accident in Covasna

    Pff...tu ai dreptate in ce spui, insa in comune/orase mici e jale. Baza este Seful de Post, care in cele mai multe cazuri este vai de capul lui...nici vacile din curtea lui nu-l asculta, d-apai trotilatii aia de la birtul din centru. Intr-adevar, oriunde ai fi in tara asta, daca este un accident cu victime si suni la 112 se schimba treaba: vine SMURD-ul, Politia serioasa, etc. Dar vin de la cel mai apropiat oras mare, aici e problema. Ne lovim tot de probleme clasice: nu-s bani sa fie Politie serioasa chiar si in comune si sate, asistenta medicala prompta indiferent de locul unde trebuie sa ajunga, etc. E jale in tara asta, din pacate. Ca o paranteza: spuneam mai sus ca un prieten cu care eram in miniexcursia din CV si HR a patit-o, din pacate; a venit seful de post, a constatat ce s-a intamplat si..a inceput sa urmeze procedura: alcoolemia soferilor - tzup in maisna si hai la nu stiu cate sate de aici, ca avem un etilotest la nu stiu cate sate; dupa declaratii s-a stabilit vinovatia - dnul sofer, trebuie sa-ti iau permisul, pt neacordare de prioritate. Da', stai ca nu stiu cum sa fac; dau actele mai departe la M.Ciuc si o sa te caute ei sa iti ia permisul...Sunt chestii vazute cu ochii mei, nu bat campii cu nimic.Si-atunci..despre ce vorbim? Ce autoritate poate sa aiba parlitul asta in fata unor ciupanezi, ca sunt pline satele de ei ? Cine sa-i tina pe aia in frau? Pai aia baga cutitul in tine cu parlitul ala de fata, n-au nicio gara. cum ne-a zis noua unu' dintre aia de s-au strans dupa accident: '' nu rade aici, rade la tine la Bucuresti.." Rade, da, ca-i mai greu cu romana pe acolo; i-a luat soferului 2 ore sa scrie declaratia, a scris-o PE LITERE, pur si simplu! Nu de analfabet, dar e greu sa scrii romaneste. In Romania.
  17. Geo G

    Accident in Covasna

    Din pacate asa este...Saptamana trecuta am fost cateva motoare la o plimbare de cateva zile, prin zona asta CV-HR. Nu credeam vreodata ca o sa ajung sa-mi doresc sa ajung mai repede acasa, in Bucurestiul asta de 2 lei, cu traficul lui ultracunoscut si mizerabil. Si aici intorc toti unde le vine, opresc unde le vine, fac stanga-dreapta fara semnal; dar cu astia m-am obisnuit, cred ca aici e diferenta. Am plecat la o plimbare de placere si m-am intors un car de nervi (ma rog, unul dintre prietenii din grup a si avut parte de un accident pe aceasta tema - masina iesita in plina strada, de pe o straduta din dreapta, drept in fata noastra ). Destule grupuri de straini cu care ne-am intalnit pe drum; din Cehia, Polonia, Ungaria, Germania. Chiar ma intrebam ce-or intelege oamenii aia din jungla asta in care au ajuns..? E urat, sunt de acord cu @Kosh. Prea face fiecare ce vrea pe strada, bai frate. Si asta bineinteles, pentru ca stie ca nu i se intampla nimic; nu raspunde in niciun fel.
  18. Bine ca nu a fost mai rau, asta e ""by default''. Te felicit ca ai fost ''barbat'' si ai postat patania aici, pentru a-i ajuta si pe altii, acolo unde e cazul,, sa invete din intamplarea voastra. Bafta la recuperare!
  19. Stii ce e nasol aici? N-a facut stanga intr-un loc cu viziibilitate redusa, ci a facut stanga intr-un loc in care avea obligatoriu dreapta...Facand stanga, a calcat banda dubla si continua. Vad ca esti din Berceni, deci stii zona foarte bine, stii ce zic. Nici eu nu-s de acord cu ''arderea pe jug'' a soferului; asa cum baiatul a mers fara casca poate pentru prima data in viata lui ( drum scurt pana la bancomat, etc ), asa poate si omul asta ( soferul ) a facut treaba asta cocalareasca ( ai obligatoriu dreapta si tu faci stanga ) pentru prima oara in viata lui..poate, cine stie? Stie careva dintre noi ce conduita rutiera au/aveau cei doi implicati..? Asta nu stiu decat apropiatii/cunoscutii lor. Si oricum nu prea mai conteaza. Un om a murit dintr-o tampenie bidirectionala, ca sa zic asa. Au gresit amanoi, asta-i clar. Unul dintre ei a platit cel mai mare pret, din pacate...Si, paradoxal pentru unii ''zei pe 2 roti'' de pe aici, lipsa castii nu a avut nicio treaba cu decesul lui. Ci altele: leziuni interne, etc.. Cu alte cuvinte, daca era echipat complet, era victima perfect regulamentara, dar cu ghinion. Problema, din punctul meu de vedere, sta in disciplina in trafic; in aceeasi masura moto vs auto. Si, normal, mai mult auto, pt ca pe noi ne doare mai rau la o cazatura, pe 2 roti. Fratee, ai obligatoriu dreapta? Ia-o asa cum zice indicatorul, ca de-aia e pus acolo. Hai sa facem toti ce ne trece prin ccap, in trafic. Ce iese? Vietnam, direct. Toti am fost pe afara. Ma refer la tari civilizate, nu la bananieri de-ai nostri. Si pe 2 si pe 4 roti. Si toti am venit muti de admiratie de-acolo; de felul cum se circula si cum se respecta in trafic, de cat de linistit esti in trafic. Mergem, admiram, tanjim, ne intoarcem acasa. Si revenim la vechile obiceiuri, in mare parte. Condoleante familiei si apropiatilor motocicistului si putere soferului care a comis-o sa treaca peste evenimentul asta nefericit. Am trecut pe acolo la putina vreme dupa ce s-a intamplat si parea foarte afectat de ce se intamplase.
  20. Haha, foarte tare, da. Mai ales cand vine de la ''organ''. Intr-adevar, sunt o gramada de zdranganiti care sar pe trecerile de pietoni ca si cum ar fi la ei in curte, In cazul de fata chiar nu stim cum s-a intamplat..poate omul nostru e de vina, poate s-a trezit cu pietonul ''urcat pe el'', a franat si a acrosat pietonul si mai departe..dinamica accidentului. Mai ales ca, din ce am apucat sa vad, e vorba de o doamna mai in varsta, mai vulnerabiila...Sau a luat-o in plin...Scenarii se pot face tone. Acum sa speram ca si doamna este bine, motociclistul am inteles ca este ( cel putin fizic ). Stii cum e: tindem sa fim subiectivi, in multe cazuri. Motociclist implicat in accident , haituit zi de zi in traficul din Bucuresti, etc. Nu-i mereu chiar asa. Motociclisti, soferi, pietoni - ne impartim rahatul asta de trafic din Bucuresti; toti ne enervam pe tema asta, zilnic, indiferent de ipostaza, fiecare cu dreptatea lui. Ochii-n paispe', e sfant.
  21. Da, destul de urata scena la fata locului...am trecut si eu cand o resuscitau cei de la SMURD pe doamna care presupun ca era pieton, era aproape de trecere (dupa ea, la cativa metri)...Politie. multa lume, nu am mai oprit mai ales ca eram pe motocicleta si deja, cum mergeam incet cu coloana de masini in preajma evenimentului, l-am auzit pe un meltean de pe margine cum incerca sa-mi trezeasca mortii mie si tuturor motociclistilor. Sper sa fie bine cei implicati, ca era uratel pe jos pe acolo...
  22. Geo G

    Incepator inalt

    La un TDM de 900 nu te incadrezi cu banutii, insa la cele de 850 (3VD si 4TX) da. Corespund si inaltimii tale si sunt niste motociclete care-si merita fiecare banut. Foarte fiabile, consum mic, piese la discretie, la preturi decente, putere destula - mai ales ca esti la inceput. Nu sunt nici foarte grele, centrul de greutate sus, foarte manevrabile. Intra pe pagina detinatorilor de TDM, vezi cand se anunta intalnirile de joi (poate se mai sare vreuna), mergi si te urci pe una si vezi care e treaba. Baietii sunt foarte faini, nu te refuza, sunt sigur. Bafta!
  23. La TDM este scris sub sa codul de culoare. Asa pare ca este si la tine. Uite si interpretarea codurilor :https://www.motorcyclespareparts.eu/yamaha-parts/motorcycles/fz6-n-fazer-2006/model-label-354178.aspx Din ce vad eu e o singura culoare la modelul/anul asta...
  24. Foarte frumos ! Mi-ai dat tema de vreo 2 ore, de m-am jucat un pic pe Google Maps..
  25. E un scenariu foarte posibil.Si eu cunosc foarte bine zona si, chiar daca in cazul de fata n-o fi fost asa, e bine de tinut minte de catre cei care trec pe acolo si nu sunt familiarizati cu portiunea aia.E o situatie ''capcana'', cum zicea cineva mai sus - drumul ala cam indeamna la viteza. Sanatate multa baiatului!
×
×
  • Creează nouă...