TudorGrecu Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Salut, sunt sigur ca s-a mai discutat din pacate nu am gasit prin search sau nu am cautat bine daca va rog, imi spuneti un service de incredere unde pot sa : schimb cauciucuri (cauciucurile le am) schimb ulei schimb lichid de frana curat carburatoare ? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mercenaru888 Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 salut ,pentru schimb de cauciucuri eu am scule de echilibrat si dejantat , am si standuri pentru ridicat motor fata - spate , pentru schimburi de ulei si restul la Ghyuri .0721467384 e nr meu Daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanShef13 Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 salut. poti sa meri la Pascota in Giroc si ti le face toate. 0723128018. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexStoia Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Eu la Pascota in giroc merg, cu orice problema la motor si sunt foarte multumit. Recomand:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Si eu tot la Pascota am fost si am fost multumita. O alta varianta buna este Paul, tot in Giroc, la reprezentanta Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorGrecu Postat Mai 24, 2016 Autor Share Postat Mai 24, 2016 va multumesc pentru raspunsuri ... case closed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Roti mai poti sa montezi si la MaxiScooter in Sag..chiar la intrare.Service: Gyuri (dumbravita), Paul moto (Giroc), Pascota (Giroc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Service in Badea Cartan, langa semafor, ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate