shrek1974 Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 si eu as merge si as fi curios cine ar urca pe scena in seara asta...dar...crezi ca vreounul din cei de acolo ar mai intra pe motociclism...eu, unul, nu as face-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 plecam la 3.30 mai multi din bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 si eu as merge si as fi curios cine ar urca pe scena in seara asta...dar...crezi ca vreounul din cei de acolo ar mai intra pe motociclism...eu, unul, nu as face-o Sambata 02.06.2015 concerte live Forevermore tribute Whitesnake The Wire tribute AC/DC Semnal M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 din pacate, sunt prins. voi putea pleca abia pe 6, sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iulie 4, 2016 Autor Share Postat Iulie 4, 2016 (editat) Multumim celor care ne-au ajutat si sustinut, multumim participantilor, multumim celor care si-au dorit sa ajunga dar n-au putut, multumim chiar si celor care n-au dorit sa participe. Asteptam impresii, critici si idei ... Noi ne vom stradui. Pana la urmatoarea, sa lasam pozele sa vorbeasca... Aveti legatura..... Editat Iulie 4, 2016 de springbreak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 A fost greu de tot, s-au stricat dozatoarele de bere si ne-am chinuit cu dozele,apoi mahmureala...micii au fost ieftini,am mancat si am zacut cu burta plina iar...muzica a fost rock, am topait sa dam burtica jos, si am mai facut loc la inca o bere...deci greu frate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Deeci..a fost misto!. Locatia a fost fain luminata..scena si sonorizarea au fost de nota zece..curatenie..lume de calitate. Baietii de la Roata de Foc au reusit o intrunire placuta, restransa..doar pt cunoscatori!). N am lipsit la nici o editie si promit ca nici nu o voi face!. » Post actualizat in 04 Jul 2016 18:07am uitat sa mentionez..micii au fost gustosi ca cei de pe vremea lui Ceasca:))..varza si fasolea asemenea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 superb. am fost si eu dar din pacate n-am ramas peste noapte. oricum superb loc, de tinut minte pentru viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Academy Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Felicitari Roata de Foc. Ne-am simtit la superlativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate