AMP Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Salutare , pleaca cineva din Iasi , vineri 10 iunie spre aceasta intalnire? E prea devreme pentru aceasta intrebare? Poate ne strangem mai multi si mergem impreuna.Vremea se anunta buna , deocamdata. Ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian_Aftene Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Eu as fi interesat , daca se strange gasca , ma bag si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Mai 31, 2016 Autor Share Postat Mai 31, 2016 Ok, asteptam sa se mai anunte cineva. Cu ce motor esti Suzuki Boulevard? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian_Aftene Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 da , un Boulevard de 800 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeus Vlad Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 m as baga si eu la seawolfes. plecare vineri dimineata si intors duminica. moto yamaha xt660x + pasager. viteza de croaziera 100-120 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Iunie 1, 2016 Autor Share Postat Iunie 1, 2016 Ok, Iulian am fost impreuna la intalnirea de la Suceava, eram cu Yamaha Dragstar. Vlad si eu vreau sa plec de vineri dimineata. Vreau sa merg pe traseul Iasi-Vaslui- Barlad-Tecuci-Galati-Braila(bac)-Macin-Constanta-Mamaia. » Post actualizat in 06 Jun 2016 15:26Salutare, se mai anunta cineva? Iulian, Vlad ,plecam impreuna vineri dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeus Vlad Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 În principiu mergem,sa vedem cum se anunță vremea și ar mai fi încă 2 motoare în afară de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 eu plec vineri ora 10.00 rompetrol bucium pe traseul iasi-vaslui-tecuci-braila bac-macin-constanta daca mai vrea cineva sa vina este bine venit sau daca sunt mai multi doritori care vor la alta ora (mai devreme)mutam ora de plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Iunie 9, 2016 Autor Share Postat Iunie 9, 2016 Buna, eu si Zeus Vlad ne intalnim vineri la 8:00- 8:15 la benzinaria Romperol din Bucium. Plecam pe traseul Iasi-Vaslui-Barlad-Tecuci-Galati(pe dig)-Braila(bac, ne mai intalnim cu un chopper)-Macin -Constanta. Cine e interesat sa mearga cu noi , sa se anunte aici , plecare la 8:30 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Buna, eu si Zeus Vlad ne intalnim vineri la 8:00- 8:15 la benzinaria Romperol din Bucium. Plecam pe traseul Iasi-Vaslui-Barlad-Tecuci-Galati(pe dig)-Braila(bac, ne mai intalnim cu un chopper)-Macin -Constanta. Cine e interesat sa mearga cu noi , sa se anunte aici , plecare la 8:30 . ok, incerc sa ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate