Sari la conținut

Iulian_Aftene

Membru
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Iulian_Aftene

  1. Eu as fi interesat , daca se strange gasca , ma bag si eu .
  2. Daca in poze arata absolut genial, tare as vrea s-o vad in realitate . Poate pe la o intrunire pe undeva ...
  3. E ok sa platesti pentru un serviciu . Intrebam daca a folosit cineva si a primit informatii concludente despre masina ,
  4. ))) intelegi ? Ma intreb ce-ar fi fost daca faceau si astia un gard in jurul nostru cand au inceput tiganii romani sa dea in cap si sa fure prin toata Europa(si din pacate nu sunt doat tiganii care fac asta mai sunt si romani pur sange ) Foarte bine si la obiect scris . Cu o atitudine negativista n-ai sa atragi decat probleme .
  5. Chiar sunt curios daca a folosit cineva https://inspectorauto.ro si daca intr-adevar functioneaza .
  6. Subiectul este cel putin interesant dar ar fi mai informativ sa scrie cineva care locuieste acolo si interactioneaza zilnic cu ei . Stand pe youtube sau cititnd tot felul de articole sau bloguri formatoare de opinii si tu avand o atitudine usor xenofoba s-ar putea sa iasa cam deformata imaginea . Nu stiu , ma gandesc si eu ..
  7. 900 de km intr-o singura zi pe drumuri ucrainene !! Zic ca ai putea incerca editia urmatoare de Dakar , ii ei fata lu Gyenes Felicitari, in rest poze si povesti ..
  8. Pe Valea Bistritei la iesirea dintr-o curba mi-a iesit un cal in fara , am cazut dar in momentul impactului nu aveam viteaza prea mare , am scapat destul de ieftin . Am sunat la politie sa-i anunt ca este un animal pe carosobil sa vina sa-l ia sa faca ceva ... Dupa vreo 25-30 de minute apar si oamenii legii , le povestesc toate alea si raspuns final "N-avem ce face, nu-i marcat"(adica marcaj de ala in ureche sa stie al cui e ) . "Poi bun" ,zic, "inseamna ca-l puteti lua, ca idiotu sa nu mai aibe ce lasa liber pe drumuri" . "Nu, ca nici asta nu putem face " ...?!!
  9. Nu cred ca a fost vreodata bun , nici de nou . Am vrut sa fac si eu pe motor zona respectiva dar din cauza drumurilor care sunt prin Maramures si a unei procnoze cu ploie pe toata sapmana, am ales masina . Referitor la acel drum .. este absolut incredibil , nu am mers pe ceva mai rau pana acum . Si pe o ploie torentiala oamenii carpeau .. nu e de mirare ca sunt cratere ce nu ai nici o sansa sa le ocolesti . A , si dupa acei 10 km ,devine si mai rau daca iti poti imagina asta . Asfalt uscat !
  10. Iulian_Aftene

    scoala moto

    Omu mi s-a parut mai mult decat din topor , mi s-a parut ghertoi de-a dreptu . In fine da nu despre era vorba, problema mea a aparut in momentu cand am zis sa programam urmatoarea sedinta . "Nu , ca nu facem asa , ma suni peste doua zile vedem atunci " . Hai nu serios ... Numa tu ai program ?? Si apoi de ce sa facem compromisuri cand e vorba de banii nostri? iar in cazul de fata nu putini . "Merge si asa ", nu ? )) Si nu e singurul instructor care-si face orele , crede-ma sunt mai buni .
  11. Iulian_Aftene

    A venit vara...

    Se aud foarte bine tobele alea
  12. {agree} Presupun ca benzina o dadeai sa-l tina pe Ponta la ei de tot..
  13. N-are treaba, nici nu-l stiu pe om . Doar era o initiativa care mi s-a parut interesanta
  14. Hateri Mie mi se pare tare de tot ideea si cred ca ai nevoie de mult curaj sa faci o treaba de asta , mai ales ca implica si un tur al Africii Ca proiectul lui nu este bine pus la punct ca nu ofera destule detalii pentru ca publicul sa aibe incredere in el , ca poate bugetul pare prea mare ... se poate vorbi mult despre detaliile astea
  15. Iulian_Aftene

    scoala moto

    Recomand - Auto Criss - instr. Andrei - Suzuki SV650 N NU recomand Tody Family
  16. https://life.indiegogo.com/fundraisers/1331569 Pare a fi un proiect cel putin la fel de interesant ca cel al lui Mihai Barbu ( http://mongolia.ro/?p=1 ) Multa bafta ! Cred ca o sa aibe nevoie
  17. Iulian_Aftene

    radare undercover

    Nu neg sub nici o forma rolul politiei , nu am zis ca steteau la spaga cum nu am zis ca nu ar trebui sa stea noaptea in trafic dar acolo unde este mai multa nevoie. De exemplu ,intr-un alt topic pe aici, se vorbea de acei vitezisti care isi scot sitele si ii dau blana pe bulevarde de sar geamurile pe la blocuri ... si asta de obicei noaptea se intampla ,in oras,unde este trafic . Ceea ce am vrut sa zic in primul topic este ca in multe cazuri politia rutiera mi-a dat impresia ca sta la panda , dar poate mi-am facut eu o parere proasta nejustificat . Nu m-am gandit nici o secuda ca sunt nevinovat , a doua zi mi-am platit amenda .
×
×
  • Creează nouă...