Sari la conținut

Amatori de Vespa?


anpetre
 Share

Postări Recomandate

Salutare !

 

Ar fi amatori de Vespa noua? E vorba despre achizitia de scuter nou, in ideea de a ne "combina" la transport. Intru-cat scuterul visat si vizat de mine e la mama naibii in Olanda, m-am gandit sa intreb aici, poate mai sunt 1-2 amatori si atunci ne revine transportul mai ieftin.

 

Tin sa precizez:

NU fac asta de regula

NU urmaresc un profit, este vorba NUMAI de impartirea cheltuilelilor de transport (motorina, taxe de drum, si, eventual, o noapte doua de dormit ale soferului la un hotel modest. Asta cu dormitul poate o evitam, poate il convingem sa doarma la Hotel Ford)

Transportul se va face cu Ford Tranzit (nu pe platforma dedicata). In aceasta situatie ar incapea 3 scutere sau, de ce nu, motociclete. Plata se face la dealer in cont, pe baza facturii emise de catre acesta. Va rog sa nu ma implicati in a lua bani cash.

 

Achizitia se va face de la www.tlm.nl/en

 

Daca este cineva interesat, il rog sa ma contacteze pentru detalii.

 

Cu stima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In principiu ai dreptate, a fost primul gand când mi-am pus problema achizitiei din Olanda. Dar sunt si asa ceva probleme:

1. Dealer-ul olandez spune ca Vespele nu ii vin ambalate (cum le-or transporta fara sa se zgarie intre ele?) iar el nu are posibilitatea de a construi acel stelaj si cutie de lemn / OSB / PFL ranforsata cu profile metalice, asa cum vin toate motoretele de noi. Si mie imi pare cam ciudata povesteaa asta dar, in fine, poate o avea o explicatie pe care nu o stiu eu acum.

2. Avand in vedere pct.1 poate totusi e mai bine sa existe un ochi "romanesc" la preluare

 

Totusi, daca nu se mai gasesc amatori (asa cum se pare) o sa iau in consdiderare mai in serios aceasta varianta. O sa mai vorbesc cu el, nu se poate, cu putina bunavointa, sa nu adapteze un ambalaj ramas de la vreo motocicleta (doar e dealer si de MotoGuzzi). Daca zice "da" atunci voi folosi aceasta solutie.

 

Stima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...