cmd Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 stie cineva de unde se poate inchiria ? va mutumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Vorbeste cu Romica de la MotoFly si poate te rezolva el. http://www.motofly.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2016 Autor Share Postat Iunie 6, 2016 Multumesc MIhai,ultima oara cand am vb cu el a zis ca nu face treaba asta,o sa mai incerc,mersi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 ai incercat la Stefan de la http://www.japan-motors.ro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2016 Autor Share Postat Iunie 6, 2016 o sa incerc si la Stefan ,mersi ! mai astept idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 trebuie sa iei neaparat din Ploiesti ? La Bucuresti sunt vreo 3 firme care inchiriaza cu 60lei / zi. Iti cer cateva xeroxuri (permis, talon) si banii in avans. Am vrut eu sa inchiriez luna trecuta, dar niciuna nu ma ajuta cu chingi sa leg motorul asa ca am renuntat. Mai era si un coleg pe forum, dar nu i mai stiu nicknameul care se ocupa cu transport moto si inchiriza daca ai nevoie Gasesti la OLX o gramada care inchiriaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2016 Autor Share Postat Iunie 6, 2016 (editat) daca fac drumul de 2 ori sa o aduc si sa o duc la Bucuresti mai bine cumpar remorca multumesc oricum Editat Iunie 6, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Junior Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Ai mesaj privat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2016 Autor Share Postat Iunie 6, 2016 Multumesc mult Robert ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldo_09 Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Pentru ca timp iti trebuie? Eu sunt din campina! Am una de un loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2016 Autor Share Postat Iunie 6, 2016 3 zile Moldo,dar cu ajutorul lui Robert am gasit pe o strada vecina la un prieten care bahar nu aveam ca are asa ceva raman dator de cinste Robert,multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 unde pleci mah ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 7, 2016 Autor Share Postat Iunie 7, 2016 pt Adancata / Secuiesc ,vezi ca se apropie cnmv'ul Gabitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 pt Adancata / Secuiesc ,vezi ca se apropie cnmv'ul Gabitza Pai n-am licenta. Ne lasa si fara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 salut baieti. am citit topicul, si eu caut o remorca sa duc moto de la ploiesti la bucuresti maine dimineata . are cum sa ma ajute si pe mine cu remorca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 Nu se poate cu o dubita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 ma intereseaza remorca sa merg personal pt ca nu stiu daca o sa ramana acolo sau o aduc inapoi acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 vezi ca e un anunt pe olx cu remorca pt moto din Ploiesti si vreo 50 lei / zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate