Sari la conținut

Adixgl

Super Membru
  • Număr conținut

    1.124
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Adixgl

  1. De aici și întrebarea....la ce service sa se ducă?
  2. Nu, doar ceva îndoituri și vopsea zgâriată.
  3. Salut. Un prieten a avut un accident in București (un dobi a întors in fata lui pe dubla continua) și a intrat cu mobra in mașina respectivului. Motocicleta in cauza un Suzuki Intruder are ceva “urme” la partea frontala și pe laterala (îndoituri și zgârieturi). Intrebarea este la ce service (in București) sa se ducă ca sa își repare motocicleta dar sa nu plece cu ea mergând pe doua urme. Mersi și asfalt uscat!
  4. Adixgl

    Chopper si pentru oras

    La dimensiunile tale este exclus virago 535. Yamaha 650 este puturoasa rau, iar VN800 doar daca gasesti unul mai nou. Eu zic sa te orientezi la Shadow 750 sau Intruder C800.
  5. Just for the lol's, daca pleci in concediu cu motocicleta si ai nevoie de sidecase-uri si topcase inseamna ca te muti. Eu cand plec imi iau cate o pereche de soseste si chiloti pe mine si cate una pe coarne la uscat.
  6. Descrierea motocicletei este corecta si omul serios, recomand.
  7. Romanul si cand e mokka are ceva de comentat dar poate o sa intelegem ca in functie de cat platesti se dezvolta si calitatea. Anul trecut am fost la un targ de constructii in Germania si taxa de acces pentru 1 zi era de 60 de euro si erau romani care se plangeau de valoare acesteia in conditiile in care coordonau afaceri de milioane de euro anual. Asta ne este natia dar sper sa evoluam.
  8. Nici a mea nu a venit cu racord pentru exterior, a trebuit eu sa cumpar un cot de plastic, iar adaptorul este de fapt o reductie de la 132mm la 124mm (parca) dar asta inseamna si o reductie a volumului de aer pe care il scoate hota din bucatarie, cu alte cuvinte anuleaza treapta a 3-a.
  9. Multumesc tuturor pentru idei. Am deslusit misterul si aici multumiri lui The_Sin_Eater. Problema era cotul montat pentru evacuare care era putin deformat din cauza tensiunii dintre gaura din perete si iesirea de la hota, iar acest lucru a facut ca clapetele de evacuare sa nu se poata deschide corect. Am decupat putin din cot si din tubul de evacuare astfel incat sa se alinieze mai bine si sa se elimine tesiunea dintre acestea, iar acum totul merge perfect. Numai bine.
  10. @The_Sin_Eater interesant, am sa verific, multumesc pentru sugestie.
  11. Salut, Postez aici in speranta ca a mai intalnit cineva aceasta problema si ma poate ajuta. Am o hota Electrolux EFB60460OX care nu trage aerul pentru a il evacua in afara. Cum se manifesta problema: Am dat jos filtrul metalic si am pus mana in dreptul motorului si am constatat ca acesta nu numai ca nu trage aerul ba din contra il baga in interior. Am luat legatura cu cei de la Electrolux si raspunsul a fost unul standard... "Ne pare rau de problema aparauta, dar fiind un lucru nemaiauzit, va trebui sa verificam.Daca instalarea s-a facut corect, conform cu instructiunile de montaj, va recomandam sa contactati un centru de service Electrolux.Datele de contact le gasiti in certificatul de garantie." Inainte sa ma apuc sa demontez jumatate de bucatarie ca sa duc hot la service postez aici poate a mai intalnit cineva o astfel de situatie. Multumesc.
  12. Adixgl

    Suzuki Intruder

    Salut, Eu am trecut de la Shadow VT600 la Intruder M1500 adica de la 200kg si 40CP si 210kg la 80CP si 330kg si ma tot bucur de atunci. VL1500 este o motocicleta ceva mai comoda la drum lung in comparatie cu varianta M din cauza pozitiei in sa, iar Cu privire la un motor de 1100cc imi trece prin cap doar Dragstarul dar mie personal nu imi place din cauza cuplului mult mai mic, gabaritul celor doua fiind foarte apropiat (30kg diferenta), vezi mai jos specificatiile fiecaruia. http://www.motorcyclespecs.co.za/model/suzu/suzuki_vl1500%20%2098.htm http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_xvs1100_D%20S%20C%2000.htm VS1500 este o motocicleta foarte reusita, singurul defect pe care il vad fiind rezervorul prea mic. Daca gasesti una cu rezervorul modificat (marit) te-ai scos. Cu privire la Vulcan 1500 nu imi pot exprima parerea pentru ca nu am mers cu ea. Numai bine.
  13. Adixgl

    Recomandare casca flip-up

    Eu am de doua sezoane C3PRO si o recomand. Are pinlock, ochelari de soare integrati si se ventileaza bine ca sa nu zic ca este cea mai "linistita" casca din cate am purtat. Am si sistemul intercom de la Schuberth pe care il folosesc mai mult pe post de radio/muzica. Avand in vedere ca este vorba de capul meu am zis sa nu fac nici un fel de rabat de calitate plus ca si eu mi-am dorit un flip-up care este foarte util.
  14. Adixgl

    Suzuki Intruder

    Vezi ca se gasesc si pentru Suzuki si garantat se potrivesc. https://www.tsukayu.com/Bike_Suzuki_Boulevard3.html
  15. Depinde goarna cui. Daca nevasta citeste topicul atunci omul a actionat precaut spunand ca nu cauta femei, pe de alta parte a mentionat "gorna" si cu totii stim ca in majoritatea cazurilor CBR F4 de preferat rosu se ia pentru a da in goarna fetelor.
  16. Cred ca te complici. Eu vad 3 motive pentru care o motoreta sa fie abandonata: 1. Proprietarul a decedat...aici lucurile devin complicate cu actele de mostenire. 2. Este defecta si reparatiile costa mai mult decat facea ea 3. Nu a avut actele in regula (gen cartea pe un nume, certificat de inmatriculare pe alt nume si fiscal ioc). De multe ori in astfel de cazuri nu isi bate nimeni capul sa refaca traseul hartiilor. Poti incerca dar nu vad un motiv bun pentru care motocicleta ar fi abandonata.
  17. Toata discutia asta despre reprezentante si vanzatori imi reconfirma ceea ce discutat cu cative cunoscuti zilele trecute. 1. Firmele romanesti au o problema uriasa de capital. Fara capital propriu puternic nu poti avea stoc, nu poti oferi salarii competitive, nu poti investi in dezvoltare si promovare. 2. Daca nu oferi salarii motivante ajungi sa angajezi ceea ce este disponibil la nivelul oferit. 3. Oameni de vanzari buni nu vor accepta niciodata sa lucreze pe un salariu mic doar pentru ca este liniste si nu te derajeaza nimeni. Oamenii de vanzari adevarati vor actiune, vor sa stie ca daca vand mult si bine vor castiga pe masura. In concluzie ceea ce se intampla acum pe piata moto din Romania reprezinta un cumul de doi factori slabi: lipsa de capital a firmelor romanesti + puterea slaba de cumparare a romanilor.
  18. Bancomat in incinta Romexpo a fost si anul trecut, de la BRD. I-am facut si o poza ca a ma uit din cand in cand la el ca sa fiu sigur ca nu am visat. Plata cu cardul depinde strict de cel ce vinde marfa. Daca sunt firme inregistrate in Romania pot aduce cu ei un POS. Daca ai de a face cu vanzatori persoane fizice sau firme inregistrate in afara Romaniei atunci vei putea cumpara doar cash.
  19. +1 Reactioneaza mai prompt cand le scrii negru pe alb ca daca nu sunt zdraveni la cap si incearca sa profite de tine vor ajunge sa fwta un cal in 3,14zda. Concret: Accident un taximetrist rezultand bara spate sparta (Honda Civic 2009). Asiguratorul taximetristului (Carpatica) a dat in bobi si a decis sa imi dar doar 70% din valoare barei (care apropo se comanda pe cod direct la Honda si trebuie doar montata de service = a draqu de scumpa ~ 4000 lei)...nici nu voiau sa auda ca ma duc in service la reprezentanta pentru reparati si inlocuire. Mi-a deplasat fizicul pana la sucursala Carpatica ca sa incerc sa bag ceva bun simnt in capul agentului constatator...FAIL, se pare ca avea oranduire de la patron sa procedeze asa. M-am intors la birou si le-am trimis un email in care le-am descris accidentul si le-am explicat cum vad eu rezolvarea problemei cu precizarea ca daca nu sunt de acord cu propunerea mea atunci va urma sesizare la ASF + dosar in instanta. Avocatul la care urma sa apelez imi lua 150 euro/ora cu un minim de 8 ore la care se mai adaugau eventualele costuri cu recusurile, costuri pe care le-am transmis si celor de la Carpatica deoarece urmau sa piarda procesele si sa suporte si cheltuielile de judecata. Este evident ca onorariul avocatului depasea cu mult dauna astfel incat au decis sa scape cat mai ieftin adica sa imi repare masina in reprezentanta. Eu zic sa pe pui cu scrisul pe ei.
  20. Cu alte cuvinte se poate si mai rau fata de cum este acum in Romania.
×
×
  • Creează nouă...