Cesar Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 La o prima vedere, motocicleta pare sa nu fi trecut printrun eveniment care sa o avarieze grav. Carena frontala si farul se aseaza bine. La fel si plasticurile de ram air, urmeaza linia rezervorului. Ori nu a luat o tranta nasoala, ori, daca a incasat-o, au fost schimbate carena, cadrul de bord. Capacul de alternator pare ne-atins. E bine ca, la o inspectie sa se analizeze atent suprafata de asezare a acestei piese pt ca acolo se produce necazul cel mai mare la o cazatura pe stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iunie 15, 2016 Autor Share Postat Iunie 15, 2016 L-am ajutat eu pe cat posibil incat sa-i deschid ochii. eGzact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Parca....cadrul ne e cu aceasi nuanta cu bascula din spate?! ))) poate am tras eu iara pe nas peste limite.,... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate