lessy Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 WTF???? cum sa dai atatia bani pe mobra aia?! Plus ce proprietar are...lasa de dorit. Nah is curios cat te va tine... 2800...ce preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 La o prima vedere, motocicleta pare sa nu fi trecut printrun eveniment care sa o avarieze grav. Carena frontala si farul se aseaza bine. La fel si plasticurile de ram air, urmeaza linia rezervorului. Ori nu a luat o tranta nasoala, ori, daca a incasat-o, au fost schimbate carena, cadrul de bord. Capacul de alternator pare ne-atins. E bine ca, la o inspectie sa se analizeze atent suprafata de asezare a acestei piese pt ca acolo se produce necazul cel mai mare la o cazatura pe stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iunie 15, 2016 Autor Share Postat Iunie 15, 2016 L-am ajutat eu pe cat posibil incat sa-i deschid ochii. eGzact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Parca....cadrul ne e cu aceasi nuanta cu bascula din spate?! ))) poate am tras eu iara pe nas peste limite.,... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate