sorinm Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 Salut, Problema: Numai si numai in treapta 4, atunci cand accelerez , cade aproape de 0 acul kilometrajului, repet, numai in acceleratii, atunci cand o tin constant, acul indica viteza corecta. Am curatat cu spray de contacte toate cuplele, am scos senzorul si l-am curatat/sters, la fel face. Senzorul este electronic cu 3 fire. Este senzorul defect oare? Dar imi face numai in treapta 4, in celelalte trepte functioneaza perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 (editat) la mine făcea hornetul figura asta din cauza releului de încărcare...încearcă acolo... când o turezi merge motorul liniar? Editat Iunie 11, 2016 de MAN!AC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iunie 11, 2016 Autor Share Postat Iunie 11, 2016 Iti facea doar intr-o treapta? Ca am schimbat releul si am o chinezarie care nu prezinta incredere, cand o turez merge liniar...sau ma rog..cat de liniar merge un V Twin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 Cere o mana de ajutor postand aici: /index.php?/topic/126250-vtr-1000-f/page-92 Poate e vreun coleg care iti imprumuta senzorul.Releul il poti lua si de la un cbr 600,spre exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iunie 11, 2016 Autor Share Postat Iunie 11, 2016 Am firele sudate direct, nu mai am cuplele, e ciudat ca face doar in a 4.a, daca era de la releu ma gandesc ca fenomentul era prezent prin toate treptele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 îmi făcea în 2 și 3...eu când o turam făcea ca toți dracii, zici că era monocilindru...mi-a topit și siguranța principală,dar nu a pocnit...ciudat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate