foxxbiker Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 http://lugojinfo.ro/index.php/actualitate/item/1497-motociclist-ranit-grav-chiar-de-ziua-lui-motocicleta-pe-care-o-conducea-s-a-facut-bucati-dupa-impactul-cu-un-autoturism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghidon Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Si se va stabili daca avea permis pentru motociclete,a simtit nevoia un tastator redus mintal sa bage o fraza de umplutura. Sanatate motociclistului,poate scapa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 vai de capul meu....motoreta aia era prinsa cu agrafe de s-a dezintegrat asa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Si se va stabili daca avea permis pentru motociclete,a simtit nevoia un tastator redus mintal sa bage o fraza de umplutura. Sanatate motociclistului,poate scapa! " " Nu stiu daca nu o fi si baut”, a declarat pentru lugojinfo.ro unul dintre localnici." scrie acelasi handicapat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Cum poate sa arate motocicleta...Sanatate motociclistului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Si se va stabili daca avea permis pentru motociclete,a simtit nevoia un tastator redus mintal sa bage o fraza de umplutura. Sanatate motociclistului,poate scapa! noroc si sanatate motociclistului retardului ...permis pentru mancat rahat in public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Sariti la gatul ziaristului de parca niciodata in ultima suta de ani nu s-a-ntamplat un accident de moto in care motociclistul sa nu aiba carnet, sa fie baut sau ambele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghidon Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Da,pentru ca 1.Nu bazeaza pe nimic aceasta prezumtie de vinovatie de conducere fara permis 2.Din contextul pe care insusi ziaristul l a creat se intelege ca motociclistul venea de la intalnirea motociclistilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Da,pentru ca 1.Nu bazeaza pe nimic aceasta prezumtie de vinovatie de conducere fara permis 2.Din contextul pe care insusi ziaristul l a creat se intelege ca motociclistul venea de la intalnirea motociclistilor. ... si a insuflat, subtil, si ca ar fi fost baut ! Dar de cretinul care nu i-a dat prioritate , mai nimic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Arthur, zi ca nu e nimeni cunoscut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Am inteles de la un coleg din Lugoj ca era un moto-scooter, nu avea permis si a baut ceva si ca a scapat doar cu capul spart.Daca e adevarat nu mai venerati atat asa zisii motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghidon Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Inseamna ca e tot vina ziaristului,dupa cum a inceput articolul parea sa aiba legatura cu intalnirea moto.Daca nu era atat de analfabet putea sa se exprime clar sa intelegem ca e o afacere locala.Daca nu avea carnet oricum nu era motociclist. Veneratie intre motociclisti,ma faci sa rad.Daca spuneai "nu mai injurati" avea un sens ,stai linistit ca in tara asta nu venereaza nimeni pe nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Arthur, zi ca nu e nimeni cunoscut... Nu am auzit sa fie dintre cei apropiati. Probabil un satean plecat de la chef. Primul gand era sa nu fie baiatul din Lugoj ce vine la festivale cu mopedul inmatriculat inainte de 89. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 (editat) noroc si sanatate motociclistului retardului ...permis pentru mancat rahat in public " " Nu stiu daca nu o fi si baut”, a declarat pentru lugojinfo.ro unul dintre localnici." scrie acelasi handicapat. Si se va stabili daca avea permis pentru motociclete,a simtit nevoia un tastator redus mintal sa bage o fraza de umplutura. Sanatate motociclistului,poate scapa! Eu as spune ca ar trebui sa fiti mai circumspecti, mai temperati, sau cum se mai spune in popor, ''sa nu va mai grabiti precum fata mare la maritat'', doar nu era concurs de stabilire a vinovatiei. Mai ales ca nu cred sa nu stiti cam cum circula localnicii prin satele din Romania... Editat Iunie 13, 2016 de mianmar23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Eu as spune ca ar trebui sa fiti mai circumspecti, mai temperati, sau cum se mai spune in popor, ''sa nu va mai grabiti precum fata mare la maritat'', doar nu era concurs de stabilire a vinovatiei. Mai ales ca nu cred sa nu stiti cam cum circula localnicii prin satele din Romania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 Am inteles ca baiatul este ok si recuperarea va fi fara probleme . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate