TZU Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 (editat) Am un prieten care are un Gixx de 6oo. A avut o problema la busonul de ulei (ras filet) s-a desfăcut baia, rectificat și asamblat înapoi. Pus ulei, plecat și după câțiva km i-a apărut codul FI, am pus "testerul" (sarma sub codita) și a apărut codul c22. Atmospheric pressure sensor. Motorul din spusele lui, merge bine. Acum întrebarea e: unde se afla senzorul asta și ce e de facut în continuare? Editat Iunie 17, 2016 de TZU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Iunie 17, 2016 Autor Share Postat Iunie 17, 2016 (editat) Probabil ma gândesc și eu... Dar unde se afla e mai mult întrebarea... Sa nu stau sa desfac acum toată mobra în căutarea lui Editat Iunie 17, 2016 de TZU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Iunie 17, 2016 Autor Share Postat Iunie 17, 2016 Asa mai da... Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Am un prieten care are un Gixx de 6oo. A avut o problema la busonul de ulei (ras filet) s-a desfăcut baia, rectificat și asamblat înapoi. Pus ulei, plecat și după câțiva km i-a apărut codul FI, am pus "testerul" (sarma sub codita) și a apărut codul c22. Atmospheric pressure sensor. Motorul din spusele lui, merge bine. Acum întrebarea e: unde se afla senzorul asta și ce e de facut în continuare? Daca spui si ce an este GIXX -ul de 600 ar fi mult mai usor sa primesti un raspuns corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 K1 este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 (editat) Ok este corect,am omis titlul de pe mobil.. Senzorul este in codita Editat Iunie 18, 2016 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Iunie 18, 2016 Autor Share Postat Iunie 18, 2016 Mulțumesc mult de tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate