bursyllac Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 Salut. Avem la dispozitie o zi sa ajungem de la Dubrovnik la Sarajevo. Avem motociclete de strada, asadar am prefera asfalt cat mai bun, peisaje cat mai faine si multe curbe Aveti ceva sugestii? Asa, de vreo 7 ore de mers, cu un ritm moderat. Pana acum, am aflat doar de valea Neretvei. Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 am si eu in plan sa fac asta weekend ul viitor. voi cand aveti in plan sa plecati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Iunie 19, 2016 Autor Share Postat Iunie 19, 2016 Noi suntem acum in Dubrovnik. Initial aveam alt traseu, dar trebuie sa il scurtam si sa o luam spre casa. » Post actualizat in 19 Jun 2016 18:42 Tu ce trasee ai planuite prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 Dubrovnik, probabil Sarajevo si canionul Tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate