rares_04cpl Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Ma bate un gand ,daca tot am de facut revizia la furca la sv , sa-i montez niste arcuri progresive,intrebarea e,se simte vreo diferenta in comportamentul suspensiei? adica as vrea sa fie putin mai dura pe franare , parerile vreau sa fie strict la subiectul arcurilor . intruncat ele costa in jur de 100 de euro , iar o furca usd cu o revizie facuta ajunde la 400 de euro , invesitite prea mare ,daca a montat cineva asa ceva sau a a condus o mobra cu asa ceva in furca rog o parere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iunie 24, 2016 Autor Share Postat Iunie 24, 2016 cand franez brusc asa rau se duce fata in jos de am impresia ca pic in prapastie:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iunie 24, 2016 Autor Share Postat Iunie 24, 2016 http://www.piesemotociclete.com/catalog/motocicleta/suzuki/650/sv-650-s/?good_detail=kit-arcuri-progresive-a2f93d7340dce927361091b2f6fc7af5m doar astea le-am gasit deocamdata . oricum nu ma grabesc pentru ca o sa fac chestia asta la sfarsit de sezon pentru ca trebuie revopsite si pahare si o sa dureze ceva toata operatiunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 (editat) o furca usd cu o revizie facuta ajunde la 400 de euro , invesitite prea mare Am avut aceeasi dilema ca tine cand am avut SV-ul de 650, eu am rezolvat problema altfel: am vandut mobra, pentru ca erau prea multe de schimbat la ea(dupa parerea mea). O furca de GSX-R comatibila cu SV-ul tau vine la pachet si cu o frana fata mai buna. Sa nu mai zic de faptul ca suspensia de supersport e reglabila pe preload, rebound, compresie fata de reglajul de preload pe care il ai tu pe furca standard de SV. Daca planuiesti sa pastrezi multa vreme SV-ul, eu consider ca merita investitia intr-o furca de supersport. Editat Iunie 24, 2016 de gabizxc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iunie 24, 2016 Autor Share Postat Iunie 24, 2016 frana de cand cu furtunele metalice e decenta ,nu vreau s-o tin mai mult de 2-3 ani si de asta prefer sa ramana in stare cat mai orginala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Ma bate un gand ,daca tot am de facut revizia la furca la sv , sa-i montez niste arcuri progresive,intrebarea e,se simte vreo diferenta in comportamentul suspensiei? adica as vrea sa fie putin mai dura pe franare , parerile vreau sa fie strict la subiectul arcurilor . intruncat ele costa in jur de 100 de euro , iar o furca usd cu o revizie facuta ajunde la 400 de euro , invesitite prea mare ,daca a montat cineva asa ceva sau a a condus o mobra cu asa ceva in furca rog o parere! Raspunsul ti-l poti da tot singur,depinde ce vrei de la ea... o fata completa inseamna si upgrade la franare & etc (si nu te uita doar la USD) nu tot ce e USD e sfant, sunt si furci clasice, reglabile, foarte ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Singurul lucru care m-a dat inapoi de la schimbul cu furca USD la SV este ca trebuie sa faci tot felul de improvizatii sa iti mearga vitezometrul dupa. SV-ul are senzor la roata, majoritatea vitezanelor de unde provin furcile au la cutie si solutia e un senzor Hall si magneti lipiti pe butuc, iese cam tiganie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate