Costi Atat Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 (editat) Salutare tuturor ! am o problema la cutia de viteze de la un zx9r din 01 si am nevioie de pareri. ea in general merge ok dar uneori ,cand o apuca nu mai schimba de la 2 in sus . ce crede-ti ca ar putea avea? Mentionez ca nu sare afara din nici o treapta Editat Iunie 27, 2016 de Costi Atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Nu ma pricep eu la mecanica , dar verfica ambreiaju daca lucreaza cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 ambreiaj complet de 02 am eu daca iti trebuie da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 In prima faza desfa scarita cu tot cu schimbator si curata+unge cu vaselina partea interioara din schimbator.Verifica dintii de la capatul schimbatorului sa nu fie rosi.Daca nu se rezolva ai ceva rupt prin cutie, asta daca ambreaju cupleaza bine. » Post actualizat in 27 Jun 2016 15:12Daca nu ai aptitudini in ale mecanicii mai bine mergi la un mecanic, poti sa rupi nuca de la schimbator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi Atat Postat Iunie 27, 2016 Autor Share Postat Iunie 27, 2016 Ambreaju cupleaza bine si shimbatorul de viteze culiseaza ok te ax . Problema e ca nu se intampla nimica cand trag in sus de levier dupa a 2-a. in cazul in care merge sa le schimb nu mai reusesc sa dau in jos mai mult de o treapta indiferent de treapta in care sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Fa ce ti-am zis si curata rotula de la schimbator, ulterior vezi daca se schimba ceva,...daca nu e ceva spart in cutie, vreun inel selector din cele 3 sau mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi Atat Postat Iunie 27, 2016 Autor Share Postat Iunie 27, 2016 incerc varianta ta si vedem daca e vreo schimbare » Post actualizat in 28 Jun 2016 15:36Am încercat varianta cu curãţatul . Cea mai bunã idee . Cutia mea schimbã mai bine de cât atunci când am cumpãrat motocicleta. Mercii mult de sfat » Post actualizat in 28 Jun 2016 15:38Am încercat varianta cu curãţatul . Cea mai bunã idee . Cutia mea schimbã mai bine de cât atunci când am cumpãrat motocicleta. Mercii mult de sfat » Post actualizat in 29 Jun 2016 07:14ambreiaj complet de 02 am eu daca iti trebuie da un semn am rezolvat cu sfatul lui Mr.Green . merci oricum. daca am nevoie de ambreaj te voi anunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate