Victor Benescu Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Seawolves MC Buzau in colaborare cu Primaria Podgoria, jud.Buzau ,organizeaza a -VII - a editie a " MOTO BIKERS PARTY " . Petrecerea va avea loc in perioada 15 - 17 Iulie 2016 in padurea Plesesti la 6 km de Rm.Sarat , accesul facandu - se pe drum asfaltat . Cazare nelimitata la corturi . Din partea casei va fi traditionalul ceaun de fasole cu afumatura - vineri iar sambata cel cu gulas . Nu vor lipsi focul de tabara , muzica live folk si rock . In locatie veti gasi produse la gratar , bere , sucuri reci si cafea la preturi decente . Jocurile si concursurile vor fi rasplatite cu premii . Intrarea ca de obicei LIBERA . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 Nice... La asta nu am fost. Cred ca ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 Suna interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 Era mai fain afișu' lui 'nea Nicu. Afișu' lui 'nea Nicu este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Un nr.tel al echipei org. ? » Post actualizat in 13 Jul 2016 20:22 Nu mai e nevoie.Am vorbit cu "nea" Nicu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 AMR 12 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Pentru cei care nu stiu sa ajunga, Podgoria -> DC120 pana in localitatea Plesesti si acolo vedem indicatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TIBY Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Nu ar strica coordonatele gps.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate