Sari la conținut

Honda60

Membru
  • Număr conținut

    409
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Motocicleta
    honda cbf1000

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honde...
  • Interests
    moto, calatorii, arhitectura, foto, ski

Vizitatori Recenți Profil

1.340 citiri profil

Honda60's Achievements

  1. Se donează cort 2pers Quetchua t2 + saltea + pompa de picior. Predare în București sector 6. Mesaje pm.
  2. Vând parbriz standard (h=40 cm) pentru Honda cbf1000 model 2006-2009. Predare în București, preț 300 lei. Detalii la 0744357064.
  3. Mulțumesc Ioane, fiind nou și în circulație, nu vorbim încă de ITP. In rest, fiscal, asigurare, sunt nerelevante acum, evident disponibile.
  4. Vând (din motive familiale) maxiscuter Honda forza 350, nou, model 2021, 5000 km rulați un sezon (2022), garaj, impecabil, garanție. Specs conform google. Poate fi văzut în București, detalii la tel 0744357064. Preț 5700 euro.intotdeauna negociabil.
  5. Honda60

    Se vinde bicicleta

    Bicicleta MTB dhs, cadru aluminiu,roti 26, schimbatoare shimano, aproape nefolosita. 200 lei , predare in Bucuresti sector6, tel.0744357064.
  6. Mici "corecții" : la intalnirea motoveteranilor din 1-4 iunie, colegii din V.U. sunt doar invitați. Ei vor organiza propriul eveniment (prima ediție) cu o săptămână mai devreme, pe 27 mai, în aceeași locație. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0snBKbW4nSW8bxncSEhYK61DLQzNFfQm5GRJ3vmyojTze8jnQaFqBkjAZYarF65H4l&id=100083451295063
  7. Navi Smailo, 7 inch, folosit 6 zile pe auto.Posibil util la un proiect moto. Predare în București. 100 lei, mesaje in privat.
  8. Ofer manual utilizare Honda cbf1000 ,2006-2009, in italiana. Doritorii, mesaje in privat, preluare in București.
  9. Ofer un scaun birou perfect funcțional, ușoară uzura la tapiseria mânerelor. Ridicare in București, sector 6. Detalii la tel.0744357064.
  10. Scuze, asta a fost "postarea" recenta, din greseala, de pe telefon. Am rezolvat (cu ajutor) si recuperarea parolei iar celalalt cont banat,(simi.on) se poate inchide. Multumesc inca odata !
  11. Retorica sau nu, sunt dator cu un raspuns : evident voi ramane cu un singur cont, dupa ce voi discuta detaliile tehnice cu Luigi, sper sa ma ajute sa recuperez parola. Clona a fost folosita scurt timp, pentru a intra de pe un alt dispozitiv. Multumesc pentru atentionare si intelegere, d-le Kristian!
  12. Am scris ca nu mai raspund pe acest topic, unde (asa cum scria Cosmin) e mult zgomot, nimic concret. Doar ca unii agita spiritele intentionat, chiar daca strecoara si idei aberante considerandu-se si clarvazatori. Deocamdata Ivan nu a venit cu propuneri concrete de persoane (ce corespund cerintelor codului )dispuse sa preia in conditiile prevazute in statut, conducerea asociatiei. Suntem in zona "misterelor", a surprizelor, dar acuzam ong-ul ca nu face nimic! De trei ani cred, am tocit tastele -in special iarna - scriind alaturi de Vali ca dorim oricand schimbari in structura conducerii asociatiei si asteptam propuneri concrete. Pe bune, Dane ?! nu ai aflat ca ong-urile NU SUNT cluburi ? Si ma intreb, oare cum ar proceda 4 padurari ( e doar un ex.) ce doresc infiintarea unei asociatii (ong)de protectie a bursucului cu mot alb, in ce sedinta ar trebui sa mearga sa obtina aprobare ?! Iti raspundeam eu la aceste intrebari, sau orgoliul e prea mare si te prefaci ca nu ai nr. meu de tel. ,continuind derularea "programului" de spalare a rufelor in public!
  13. @ Ivan (se putea sa nu mai scrii tu ceva ) voi raspunde la "gluma " ta, desi se vede ca iar nu citesti postarile altora. Si raspund mai mult pentru cei din exterior, s-ar putea sa fie curiosi si sa-mi ceara poze cu permisu'.Am scris mai sus ca la data infiintarii ong-ului, eram membru simpatizant in club, deci : vechime "A" sub 20 de ani. M-am "ocupat" de cat.A, tarziu, cand obligatiile familiale si ale job-ului, mi-au permis sa-mi iau permis, adica in 2011 iar de atunci am depasit mult 100K km pe muulte motoare detinute si imprumutate. Nu joc sub acoperire,sunt in locul si tabara potrivita si nu imi arog drepturi si calitati nemeritate. Si nu tin cu ursu' ! Daca aveam 20 vechime, acum poate eram eu presedinte in locul tau. Am glumit, hai sa facem treaba pustiule, ai promis acum doi ani ca vrei sa faci curatenie in club, da-i bice si vei avea si sprijinul ong-ului.
  14. Mai copii cu parul alb! (ca decan de varsta pe topicul asta 70- imi permit sa ma adresez asa) Inteleg ca suntem in sevraj moto si ne refulam pe tastaturi, dar hai sa terminam odata cu balciul asta, pare fara sfarsit. Mai incerc odata sa punctez niste lucruri (albe)pe care Ivan se incapataneaza (oltean deh..) sa le vada negre. Nu s-a furat nici un club. Clubul e bine merci la locul lui, are un presedinte ales prin vot, un Cod-regulament adus la zi si o Lista a membrilor, gestionata de conducerea Clubului prin presedinte si vicepresedintii zonali. Numele ong-ului este "Asociatia clubul motoveteranilor" si are un statut propriu (conform legislatiei) si un regulament intocmit in colaborare cu membrii vechi ai clubului. Membrii furati? Zero, mai citeste odata ce am scris in postarea anterioara! Pofta de sefie nu cred ca se satisface cu un grup de trei oameni (care si astia pot fi schimbati in conditiile legii !). Este posibil insa ca aceasta pofta sa te domine pe tine, nu cumva iti doresti sa fii si seful ong-ului ? prea esti vehement dusmanos fata de actuala componenta ! Te contrazici in aceeasi fraza : nu ong-ul i-a adus pe asa zisii intrusi si nici nu poate sa-i excluda, pentru ca NU apartin de asociatie. Singurul care poate sa faca asta esti chiar tu, prin mijloacele specificate de regulament. Paginile de F.Book nu sunt controlate de ong. Vom face insa demersuri in numele Asociatiei (care detine drepturile de reprezentare -sigla si denumire ) la factorii de decizie ai platformei, pentru anularea paginilor - cred ca sunt doua. Nu stiu la cine te referi. Nu se afla nimeni sub protectia ong-ului, in afara de cei patru membrii(pe hartie) si ii raspund lui Dan end. ca cel de-al treilea membru este Virgil, pe care il cunoasteti bine. Te incurca trei oameni care oricum erau membrii in club la data constituirii ong-ului ? Cred ca va trebui sa mai repeti odata : la ce parte legala te referi ? Vrei sa preiei tu si conducerea Asociatiei ? Daca raspunsul este da, va fi limpede pentru toata lumea de ce incriminezi cu atata insistenta ong-ul si membrii sai! Promit ca nu voi mai raspunde in acest topic decat daca voi fi solicitat direct. Si eu am telefon si chiar raspund la el daca suna. Recunosc faptul ca Ivan sta mai bine cu nervii decat mine, si e normal -e mai tanar! Sa auzim doar de bine, prieteni!
×
×
  • Creează nouă...