garrett Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 In jur de ora 9:30, motocicleta (naked portocaliu, probabil Hornet) cazuta intre masinile parcate pe sensul de mers catre Piata Victoriei, vis-a-vis de Metropolis Center. Un echipaj de Politie, doua echipaje SMURD la fata locului. Pe motociclist nu l-am vazut. Nu am putut opri, nu am mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Ionut Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Speram ca totul sa fie bine.Multa sanatate rider urlui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 (editat) si cu politia si ambulanta de fata,mi se pare mie sau berbecul ala din fata cu suv-ul vrea sa intoarca pe bulevard cand si vine trafic spre el si mai trece si tramvaiul...?! Editat Iunie 30, 2016 de mad_max_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
garrett Postat Iulie 1, 2016 Autor Share Postat Iulie 1, 2016 (editat) si cu politia si ambulanta de fata,mi se pare mie sau berbecul ala din fata cu suv-ul vrea sa intoarca pe bulevard cand si vine trafic spre el si mai trece si tramvaiul...?! Nu. A iesit doar de pe straduta direct pe banda 2. OT: Sper ca motociclistul e in regula. Din ce am apucat sa vad (intrucat era partial flancata de masina militiei), mobra nu parea puternic avariata. Editat Iulie 1, 2016 de garrett Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Are cineva mai multe detalii? Riderul este ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate