Ribo Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 Salut, Are cineva timp astazi sa ma ajute si pe mine cu un montaj de mansoane + capete ghidon? Eu am doua maini stangi si sigur rup ceva daca ma apuc.... Bem o bere la umbra in timpul asta Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 care nu mai pleca cu ce a venit ?)) » Post actualizat in 02 Jul 2016 07:53SPOR ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 2, 2016 Autor Share Postat Iulie 2, 2016 (editat) Sau un robby bubble atunci sa plece calare. Vin eu unde e nevoie )) Editat Iulie 2, 2016 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 nu-i asa grea operatiunea, tu cred ca doar cauti sa bei o bere cu cineva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 2, 2016 Autor Share Postat Iulie 2, 2016 Reusit-am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cinefilul Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 nu-i asa grea operatiunea, tu cred ca doar cauti sa bei o bere cu cineva ) A lot bigger whole,mwahaha! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate