Sari la conținut

Cinefilul

Membru
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.cristianniculae.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Capitala tarii
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    Nu mai e V-Strom
  • Numar Moto
    natural

Vizitatori Recenți Profil

635 citiri profil

Cinefilul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Liban... Se pare ca aia e. Am gasit la Dedeman, gaz de aprins focul. Daca te uit pe spate, scrie ca e kerosen. Se curata bine.
  2. Frate! Mersi! :)) M-am chinuit sa gasesc balaria asta de kerosen - care se pune si in avioane cu reactie, da, ca de-aia nu costa biletele o avere - de mi-au iesit peri albi pe langa aia pe care ii aveam!
  3. Nu puteam sa ma uit si eu pe topicul asta cu o zi mai devreme??
  4. Ce model de earplugs? Am si eu unele, dar aproape ca mi le baga in creier! Am scos pad-urile alea unde vin diguzoarele in casca, si s-a mai relaxat, dar tot simt un deranj.
  5. Sau la statia Rombeer din Pantelimon! Daca te inveti acolo, ramai sarac in doua luni!
  6. Cinefilul

    Accident pe A3

    Cum a ajuns si aia din rusia sau de unde naiba era, care facea super clipuri. Dai, ca nu stii unde naiba te duce cazatura! Din nefericire.
  7. Dar daca ar fi politia care sa dea amenzi si sa ia carnete, ar merge mult mai cu grija. Nici macar nu e nevoie sa crestem amenzile sau ceva. Doar sa isi faca politistii treaba. Politia nu face decat sa aprobe montarea gardurilor si sa stea la panda cu radarul. Nu vezi unul urmarit pe strada pentru ca a trecut pe rosu, ca a intors pe continua.
  8. Pana cand dai de un profesionist, care crede el ca musca din ultima secunda de galben. Si ala nu vine cu 2km/h, vine cu 200 si te face pilaf!
  9. Eu am prieteni care se oftica atunci cand nu pot merge cu masina atat de repede pe cat ar vrea ei. Un fel de "bai nene, pe banda de viteza e treaba mea cu cat merg!" Nu frate, nu e treaba ta cu cat mergi!
  10. Stii cum e? Fraierii se autoexclud. Cine avea cap sa citeasca si sa invete, ar fi facut-o. Asa, pentru ca unul si altul o dau de garduri...
  11. Faceti, dregeti... Astia care vorbesc asa, se simt din alta liga si, de obi ei, apar doar la necaz. N-ar scrie si ei peste tot, odata pe luna macar din experienta lor. Sa vina cu sfaturi, cu vorbe intelese de toata lumea. Nu! Ei apar la neca zi zic, cu aere de zei, "mergeti, ba, prostilor, mai incet!"Probabil nenea ala cu e presia nefericita nu a vrut sa se inteleaga ad literam. Sunt sigur de asta. Poate a spus-o cu parere derau. Dar daca nu e asa, atunci are o problema la cap.. Si ca sa raspund unui tip de mai devreme, care isi dadea cu parerea ca omul mergea tare doar vazand un film, spun sa nu ne mai lansam in afirmatii si sa lasam specialistii sa decida. Despre vinovatii... Nu te ajuta nimeni daca ai dreptate si stai in spitale sau mori cu ea in mana. Mie imi vine sa iau bata si sa ii toc pe toti dobitocii astia care intorc aiurea, care nu se uita, care au handsfree dar tin telefonul la ureche... Sa dispara, dracu, dupa pamantul asta! Cu asta am incheiat.
  12. Eu va zic asa. Odata si-odata cei apropiații lui vor citi postarile astea. Sa ne dam cu parerea stim toti. Ce s-a intamplat acolo nu stie nimeni cu exactitate. Si acum nici nu mai conteaza. Putea sa mearga cu 20km si ala sa faca la fel. Iar dintr-un ghinion teribil sa se fi terminat tot asa. Eu nu ii dau mai mult de 50-60km h. Dar asta o sa fie stabilita de un expert tehnic judiciar. Desi o sa fie o estimare, nu o sa fie foarte departe de adevar.
  13. Din nefericire aici n-are nicio legatura anvelopa aia. Putea sa fie si de tractor.
  14. Te ajuta la "vizibilitate", dar ai cam stricat-o, parerea mea. Too much noise! » Post actualizat in 25 Feb 2017 08:00 By the way, cred ca o sa-mi vand vstromul, pentru ca anul asta nu am cum sa ma urc pe ea. Detalii in privat, ca am vazut ca-s doritori.
×
×
  • Creează nouă...