fredy_rock86 Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 (editat) Pentru ca imi doresc inca dinainte sa iau motor 2 ture: Transalpina si Transfagarasan, am vrut sa incep cu cea mai aproape de mine. Planul initial fiind sa fac Transalpina pana la Obarsia Lotrului, si intoarcerea pe Cheile Jietului si Defileul Jiului. Dar n-a mers, din cauza vremii am fost nevoit sa renunt pe la releul de la Ranca (am fost si neinspirat cu geaca, am luat una de vara cu plasa, si fara echipament de ploaie). Asa ca am ales sa ma reorientez catre manastirea Polovragi si Cheile Oltetului. Dar ma voi intoarce cand se aude vreme buna la meteo Cateva poze: Editat Iulie 2, 2016 de fredy_rock86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 Felicitari! Unde-i facuta penultima poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Iulie 3, 2016 Autor Share Postat Iulie 3, 2016 Merci. Pe cheile Oltetului e facuta poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 misto rau,bravos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 Tare! De la o vreme am descoperit si eu "placerile" Gorjului/Mehedintiului. Avem o super zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 (editat) Felicitari! Unde-i facuta penultima poza? De la manastirea Polovraci in sus, dupa pestera cu acelasi nume. Superbe locuri. Multumesc initiatorului topicului pentru postare ! Daca ajungi acolo, opreste-te in fata pesterii si arunca o privire si in defileul din fata ei . Editat Iulie 9, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Iulie 9, 2016 Autor Share Postat Iulie 9, 2016 Defileul acela = Cheile Oltetului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate