Killer_533 Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Salutare, As vrea sa masor compresia motorului de teren si nu-l pot transporta la un service, deoarece rotile ii sunt dezmebrate (spitele sunt la cromat iar jantele la vopsit). Poate cineva din Bucuresti sa-mi imprumute pentru sambata un tester de compresie cu filet de 10mm? Merci, Cristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 In ce zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killer_533 Postat Iulie 6, 2016 Autor Share Postat Iulie 6, 2016 Eu am garajul in Dr. Taberei, dar vin cu masina oriunde in Bucuresti si il aduc inapoi in aceeasi zi. Sunt dispus sa las si garantie, numai sa imi fac treaba. Ideea e ca oricum imi iau si eu unul, dar nu luna asta, ca trebuie sa plec in SUA si strang bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Dece nu il chemi pe alex_en de le zenklawa . El iti masoara compresia dupa ureche !! Asa am citit pe forum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexu Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 inchiriezi cumva garajul? Cat ceri pe luna daca e. In ce zona in Drumul Taberei? Eu am garajul in Dr. Taberei, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killer_533 Postat Iulie 6, 2016 Autor Share Postat Iulie 6, 2016 @lexu: Nu avem loc din pacate, suntem deja cu 4 motoare acolo. @derkleine: No comment, nu vreau sa fiu bagat de Alex la lista de ignore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate