LeL Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Moto Rock Fest - Veliko Turnovo 7-9 Iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motounelte Ro Srl Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 Cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulpanu Postat Iulie 10, 2016 Share Postat Iulie 10, 2016 pentru mine nu a fost bine...am plecat sambata de dimineata si am ajuns seara la 8 pentru ca amicul cu care am fost i-a cedat motorul.....in schimb a fost destul de frumos ...ce am mai prins la ora aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 poate e un topic bun sa pun urmatoarea intrebare pentru cine a mai fost prin veliko: ma intereseaza sa stiu unde se poate dormi la preturi ok (gen pensiune), curat, insa unde pot sa tin si motorul in siguranta 100%, cu o curte interioara sau stiu eu merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate