Hekate Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Ca sa nu trebuiasca sa ajung in zona sa inmatriculez motorul, am nevoie de o firma care sa se ocupe de treaba asta. De auto stiu ca sunt, dar de moto nu am prea gasit si as merge pe o recomandare oricum. Aveti vreo recomandare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darky Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Care e diferenta dintre înmatriculat moto si auto? Sunt exact aceeași pași. Vorbește cu cei care fac înmatriculari auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 (editat) Dacă e din România moto nici nu mai trebuie sa meargă cu ea la rar Editat Iulie 19, 2016 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Iulie 19, 2016 Autor Share Postat Iulie 19, 2016 Care e diferenta dintre înmatriculat moto si auto? Sunt exact aceeași pași. Vorbește cu cei care fac înmatriculari auto Sunt mult prea multe care se ocupa de inmatriculari auto, eu caut o recomandare de la cineva daca exista. Nu am neaparat timp sa stau sa caut si sa citesc review-uri despre firme de inmatriculari auto, fiind extrem de multe. Dacă e din România moto nici nu mai trebuie sa meargă cu ea la rar Mdap ....de saptamana trecuta nu mai este necesar rar-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Chirita Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 (editat) Trebuie mers la orice firma/birou care pregateste actele pentru inmatriculare auto. Ei vor aranja actele, vor face fisele necesare pentru cele 2 dosare respectiv financiar si politie si iti vor explica ce trebuie sa faci. Parerea mea e ca este foarte simplu si nu trebuie sa cauti cea mai buna firma sau ceva de genul. Editat Iulie 19, 2016 de Bogdan Chirita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Iulie 19, 2016 Autor Share Postat Iulie 19, 2016 Merci, dar mie imi trebuie cineva care sa se duca sa il inmatriculeze in locul meu. Nu e problema cu aranjatul actelor, ci cu drumul incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 E adusa din afara tarii sau deja înmatriculată în România? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Iulie 19, 2016 Autor Share Postat Iulie 19, 2016 E deja inmatriculata in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 (editat) Eu am înmatriculat mașinile și moto pana acum cu ajutorul unei familii care se ocupa cu asa ceva. Nu e firma dar sunt foarte serioși. Dacă te interesează suna la 0766647014, familia. Codău Nu ți-am zis pana acum ca dacă era adusa de afara trebuia mers la rar cu ea și nu se descurca pe moto, dar asa, acum când nu mai e nevoie de rar, cred ca te poate ajuta. Editat Iulie 19, 2016 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate