danalarm Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 (editat) Salutare, Am patit si eu un necaz. Am scapat motorul pe pietris si o piatra mai voinica mi a rupt conectorul de la furtunul hidraulic care intra in motor....se poate repara? Moto este BMW k1200r 2007. Multumesc antocipat Editat Iulie 24, 2016 de danalarm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 Vezi daca exista firma Hidraulica prin apropiere ,la Brasov este si face orice fel de furtun Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danalarm Postat Iulie 24, 2016 Autor Share Postat Iulie 24, 2016 Multumesc Ma apuc sa caut pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Ce design de rahat. Cum sa pui conducta aia asa expusa? Este evident ca va pocni in caz ca o scapi mai nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danalarm Postat Iulie 25, 2016 Autor Share Postat Iulie 25, 2016 Ce design de rahat. Cum sa pui conducta aia asa expusa? Este evident ca va pocni in caz ca o scapi mai nasol. Mda...ea saraca protejeaza dar s-a nimerit o piatra mai mare fix pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Ce design de rahat. Cum sa pui conducta aia asa expusa? Este evident ca va pocni in caz ca o scapi mai nasol. daca te uiti pe wunderlich te crucesti de ce au nevoie bavarezele: - protectie bloc motor sa nu dai cu el de asfalt in curbe - extensie aparatoare de noroi ca alea din fabrica te fac muci de noroi - extensie cric lateral, ca ala de fabrica intra in pamint - protectie butoane sa nu dai cu ele in parbriz etc, samd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Misto sloganul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 daca te uiti pe wunderlich te crucesti de ce au nevoie bavarezele: - protectie bloc motor sa nu dai cu el de asfalt in curbe - extensie aparatoare de noroi ca alea din fabrica te fac muci de noroi - extensie cric lateral, ca ala de fabrica intra in pamint - protectie butoane sa nu dai cu ele in parbriz etc, samd in curand vor scoate protectie de motocicleta la motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danalarm Postat Iulie 26, 2016 Autor Share Postat Iulie 26, 2016 Mda niste rahaturi de motociclete...nu inteleg de ce se mai fabrica! Posibil sa traiasca si altii din fabricarea de accesorii....posibil sa faca pe unii poeti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate