Avent Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 Visul meu ramane un chopper, din pacate nu-mi permit decat un ETZ sau Jawa. Totusi se pare ca se poate ambele, urmand exemplul urmator: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Mai 14, 2004 Autor Share Postat Mai 14, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Mai 14, 2004 Autor Share Postat Mai 14, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 Da ! Intr-adevar se poate ! E dragutza....hiii.....daca ma plimba si pe mine data viitoare ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 SINGURA DIFERENTA INTRE UN SIMSON SI UN ETZ E SUNETUL... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 adevarul e ca pentru un puritan e cam insuportabil sunetul de 2 T pe un chopper da' mie imi plac 2 T motorul arata mijtocutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 Se poate ,bun inteles.Ia mai jos altceva mesterit in casa la etaju 3... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate