kinguh Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Ma duc in sud cu niste prieteni la peste la mare. https://www.google.co.uk/maps/place/Public+Beach+Car+Park,+Weymouth/@50.6594031,-2.6243535,228m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x487260063bf387c1:0x6ad09ba79cc114b5!8m2!3d50.6594911!4d-2.623383 La locatie este parcare gratuita. are wc public, parca erau si dusuri.. Plaja este imensa cu pietre de rau mici. se pot pune corturi, foc de tabara...etc saptamana trecuta fu cineva cu corturile, cu stand de karaoke, la peste, si mai multe. e foarte faina plaja. mai wild decat atat in england nu am vazut momenta. Care doreste noi plecam dimineata din coventy. daca e ne vedem pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Bate vantu prea tare si nu e sportu meu preferat. Locatia se numeste durdle door.am fost acum 2 saptamani cort.rulota sus si restu jos pub. magazine samd.bafta daca dati in semn va insotesc pana mai aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Iulie 29, 2016 Autor Share Postat Iulie 29, 2016 (editat) eram foarte interesat de reactia ta sfinxule pantera. nu se numeste durdle door. aia e la ani lumina. vezi harta. consulta harta mai bine. nu e nici un magazin samd. fa asa du-te pe maps cu cautare durdle door. nu da nici un zoom si cauta apoi chesil beach si vezi cum se muta harta singura Editat Iulie 29, 2016 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 ai dreptate,aseara am fost un pic grabit, cred ca ma bag si eu da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Eu ma intreb cum reusiti voi sa ajungeti la pescuit in UK din locatii precum... bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Iulie 29, 2016 Autor Share Postat Iulie 29, 2016 eu plec direct de la munca cu motoreta. ajuns in seara asta pe acolo. daca vrea careva da un pm si dau nr de telefon. ne teleportam ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 ne teleportam ) Ma gandeam eu!... Asta-i din seria "hotului, pardon, romanului de roman ii e frica?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat August 1, 2016 Autor Share Postat August 1, 2016 nu are nici o noima citatul asta, nu stiu la ce sa ma gandesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 ... la faptul ca foarte multi dintre cei din UK nu-si completeaza locatia la profil? Zic si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat August 1, 2016 Autor Share Postat August 1, 2016 pff, n-am nici o treaba cu asta. nici nu stiu cu ce ar ajuta un update la locatie. nu vad functionalitatea in chestia asta... cu ce ajuta in societate.. e un nimic locatia la profil. asta e o mare problema - unii isi ocupa mintea cu chestii din astea, la fel cum altii isi umlfa capu cu showuri de cacao de pe b1tv sau showuri de manipulat masele. in loc se se intereseze de alte chestii sa ne fie viata mai buna, lumea se gandeste la kkturi. daca e doar la nivel de discutie ca e plictiseala mai merge, da nu luata in serios si judecat lumea din punctul asta de vedere... plm zic si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 In "societate" nici eu nu vad cu ce ar ajuta... aici pe forum insa locatia te-ar ajuta sa-ti recunosti "vecinii". Fiecare insa este liber sa procedeze cum considera mai bine de cuviinta, cine nu vrea sa-si faca publice informatiile personale de genul locatie, model motor, numar de inmatriculare, etc. probabil are motivele sale, stiu si eu, poate are ceva de ascuns? Sau cel putin nu prea este sigur pe el? Sau pur si simplu ii place mai "low profile" asa? Exact, PLM, zic si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat August 1, 2016 Autor Share Postat August 1, 2016 ) pe mine pur si simplu nu ma intereseaza astea am fost in liverpool si am cumparat un motor de transalp de acolo ba ce de peste la mare:) 6 dintr-o aruncare » Post actualizat in 01 Aug 2016 13:55daca se vrea sa se cunoasca locatia se gasesc solutii. e ceva simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 daca se vrea sa se cunoasca locatia se gasesc solutii. e ceva simplu Ah, normal, orice roman emigrat mai are ceva cunostinte prin fosta securitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat August 2, 2016 Autor Share Postat August 2, 2016 atat timp cat esti bagat in ancom e ok, se gasesc usor info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 yo5hgx cand dam o plimbare ? Am adus mobra de curand pe taram briton... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate