NCSBR Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 Salut! Peste câteva săptămâni fac 16 ani si vreau sa dau de permis. Am căutat pe internet daca este vreo scoala care face A1 in braila, dar nu am gasit. Vreau mai întâi sa dau de permis, iar apoi sa imi iau motor pentru ca nu vreau sa stea degeaba in garaj pana iau permisul. Daca stie cineva o scoala care face A1 in braila ar fi super. Si, mai vreau sa stiu cam cat ma poate ajunge in total scoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 La Nea Radu, in Radu Negru langa piata din cartier este o sifonarie(cum intrii de pe chisinaului). La sifonaria aia intreaba de el. Pentru A1 are un First bike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 Si, mai vreau sa stiu cam cat ma poate ajunge in total scoala. Sa iti pregatesti minimum 1000 lei. Unele scoli au obiceiul sa iti spuna "Scoala costa x lei". Dar pretul ala nu inculde testarea aia medicala(testarea oftalmologica, testare psihologica, etc), care deobicei costa intre 200 si 300 de lei. Sau cel putin astea erau preturile in 2013 cand am dat eu de permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NCSBR Postat Iulie 31, 2016 Autor Share Postat Iulie 31, 2016 Multumesc mult! Saptamana asta o sa trec pe acolo si o sa ma interesez » Post actualizat in 31 Jul 2016 12:50 La Nea Radu, in Radu Negru langa piata din cartier este o sifonarie(cum intrii de pe chisinaului). La sifonaria aia intreaba de el. Pentru A1 are un First bike. Sa iti pregatesti minimum 1000 lei. Unele scoli au obiceiul sa iti spuna "Scoala costa x lei". Dar pretul ala nu inculde testarea aia medicala(testarea oftalmologica, testare psihologica, etc), care deobicei costa intre 200 si 300 de lei. Sau cel putin astea erau preturile in 2013 cand am dat eu de permis. Sa iti pregatesti minimum 1000 lei. Unele scoli au obiceiul sa iti spuna "Scoala costa x lei". Dar pretul ala nu inculde testarea aia medicala(testarea oftalmologica, testare psihologica, etc), care deobicei costa intre 200 si 300 de lei. Sau cel putin astea erau preturile in 2013 cand am dat eu de permis. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate