kalator Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Salut. Pentru Grecia Septembrie este ok, nu este asa canicula. Buget trebuie sa ai neaparat. Pentru 2 persoane cheltui la o taverna pe putin 20 euro. Berea foarte scumpa, 3,5 euro, draftul de 400ml, tot 3,5 euro si sticla de 0,500ml. Ca si obiective mai poti include Filipi, si Lydia. Kavala este criminala pentru motor. Au niste strazi cu urcus si coboras, de iti da emotii. Mai bine lasi mobra intr-o parcare si o iei la picior. Eu am renuntat la Kavala din cauza asta. Nu ai loc de manevra pe strazile alea in panta. Salonikul este in lucru acum, este nebunie. Lasi mobra si o iei la pas. Grija mare la asfalt in Grecia. Este foarte lucios, se reflecta silueta masinii din fata in asfalt. Eu mi-am luat un voblaj din cauza asfaltului. Daca franezi mai energic ca sa opresti, se rupe aderenta la roata din cauza asfaltului, si se blocheaza roata, in cazul meu roata fata. Si a fost nasol, traversam o intersectie semaforizata, in curba. Bine ca nu a trecut nimeni in acel moment, cand am lasat frana si am trecut intersectia pe rosu. In rest, distractie placuta. P.S. pentru baie sa ai pantofi de apa, sunt multi arici de mare in zonele cu pietre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate