Sari la conținut

kalator

Super Membru
  • Număr conținut

    890
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kalator

  1. Salut#styuk. Îmi dau cu părerea vis a vis de imagine. Imaginile statice trase din dronă nu transmit nimic, părerea mea. O imagine fluidă transmite mult mai mult. De fapt pentru aia filmezi din dronă, sa fi în continua mișcare. Spor la filmat, ai multă răbdare.
  2. Pfuiiii, gialaut! O să treacă și #ssk prin foc, al lui nevastă-sa " suma viciilor este constantă. Nu cheltui pe nevastă cheltui pe dronăr. Știam ca doar e are roți și tãțe mănâncă bani. Acum și ce are elicii, mâncă bani.
  3. #styuk, încearcă glicerină, să dai pe ele sau antigel. Zic!
  4. "Ne-am" adică nevastă-ta a fost biruită? Preafericitul!
  5. Haaaa! Jucării pentru adulți? Hmmmm!
  6. No, amu #tornada, măcar niște poze cu iubita puteai sa pui. Ne fierbi, monșer!
  7. Ideal ar fi și un filtru de polarizare. Nu știu cum ar fi la o dronă.
  8. Mei, voi cu șparc nu aveți filmări deastea?
  9. Apoi, Ianachime dacă numărăm foile la plăcintă, rămânem doar cu gândul. Apoi io am sa țin seama de sfatul tău și am să rămân prima data la un spark. Având în vedere că nu mă apuc de videografie, este bun spark ul pentru început. Gata, gata, că iar îmi amestecați gândurile. Pace vouă!
  10. Ianachim bagă mortu'n casă. O să zboare și drona și eu. Zboară puiule, zboară.
  11. Ianachime, Ianachime, m-ai lovit în moalele capului.
  12. Deja mi-ați amestecat gândurile. Visez doar Air și Pro. Am insomnii. Asa2nu mă mai joc.
  13. Shalom! Un reviu pertinent dat de "cleric" și de luat în seamă, zic. Cât despre alegerea dronei, sunt sigur că fiecare are o poftă ce-o poftește, şi euuuuuu. Cu un ochi mă uit la mavic cu un ochi la buzunar și la ce vreau sa fac cu ea. Mă gândesc că pentru a da o altă perspectivă turelor moto și concediilor este suficient un spark. Când mă va contacta Giorgi Lucas să-i filmez ultima serie de gedai, mă orientez la altă dronă Pace vouă!
  14. La Xiaomi m-am uitat și eu mai demult. Dar îmi pare greoaie, mai ales la transport. Eu rămân pe spark. Este ușor de transportat, mai ales în bagajele noastre de cală.
  15. De la Garcia am mai luat produse. 100% de încredere. Recomand.
  16. https://www.amazon.com/gp/aw/d/B07B2P8GDL/ref=sxbs_sxwds-stppvp_2?ie=UTF8&qid=1547768244&sr=2&pf_rd_p=e1eda7cc-5eb0-4456-b167-af5ea3a8af63&pd_rd_wg=pp70n&pf_rd_r=35R7S3SZ1YB2F322SVXP&pd_rd_i=B07B2P8GDL&pd_rd_w=i6rw7&pd_rd_r=ab325624-281a-4dc3-b517-9701bf767e40&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65# Și eu rămân la spark, pachetul ăsta.
  17. Eu nu aș lua sh. Și este destul de mult, având în vedere că nu are telecomandă. Mai bine una noua, fly more combo.
  18. Sincer să fiu, nu aș avea motiv să o bag printre copaci dar cine știe. Păreri pro și contra vor fi întotdeauna. Spark ul are senzori pe față, nu are pe spate. Eram în căutare de gimbal pentru telefon. După multe bătăi de cap, am luat de la dji, osmo 2. Sunt mulțumit de el, cu toate că și zhiyun avea un model bun. Îmi plăceau comenzile rapide de pe el. Mai cercetăm, şi spunem ca orbul: om vedea!
  19. Hmmm, m-ai pus pe gânduri. Parcă m-aș baga la un air. Plus ca are stabilizare pe 3 axe. https://www.amazon.com/dp/B07FV3BTH6/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_mJGqCbZFQFF3F
  20. Shalom. Numai bun topicul ăsta, şi eu îmi bat capul pentru o dronă. M-am oprit tot la un spark https://www.amazon.com/dp/B07B2P8GDL/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_ncEqCb232W8AK Am aruncat un ochi și la yuneec mantis Q, dar este o prostie. Pe 4k nu are stabilizare electronică, ca pe celelalte rezoluții. Cred că rămâne pana la urma spark ul, este mai accesibil ca preț. Air ul îmi pare cam scump.
  21. Încearcă la institutul de sudură, ISIM
  22. Păi cam ai dreptate, se pare pana la urma ca fu un Dorel, chiar dacă îl cunosc. Pompa este vacumatica. Întrebarea este: are voie sa curgă benzină prin ea, cu motorul oprit? Curios lucru ca și la celealat tenere, tot asa curge pompa. Și cu ăsta nu am probleme la pornire.
  23. Shalom, evri badi. Pentru ca "iarna nu-i ca vara", vorba contemporanului turmentat. Ma apuc su eu sa vad de ce merg lururile, sau mai bine spus de ce nu merg. De ceva vreme am bagat in grajd, pe langa capra transalpista, si doi bivoli cu stea in frunte( supertenere 750) Numa ca unul dintre ei s-a dovedit a fi mai incapatanat, fapt ce ma determinat sa-l scarman oleaca-n corne, pana nu da gerul si ingheata cornele la boi. Deci, pedigriul problemei sta in felul urmator: Una bivol, nu mai vrea sa porneste. Am suspectat ca, dand mult la automat, sa se fi inecat. Cum nu am timp, trimit la veterinar, sa caute bivolul. Primesc nota de plata cu: membrana schimbata, oring schimbat, bivolui mugea sub biciul veterinarului. Bucuros minune mare, hop cu el in grajd. A doua zi de dimineata, mandrie mare pe mine, apuc bivolul de corne, si da-i, si da-i, si da-i. Mumu, imi radea in coarne. Acum imi spun: stai tu oleaca ca te scarman io' cu bice si scorpioane, cum nici la paris-dakar nu te-o scarpinat nima. Dau rezervor jos, filtru aer, desfac furtune de pe pompa de benzina, adaptez o vadra cu benzina la ea, pun mana pe gura carburatoarelor, soc si dai. Ce sa vezi, porneste. Inspectez pompa de benzina. Ma uit la ea ca brosca-n teava si nu inteleg daca trebuie sa curga benzina pe furtunul ce duce la carburatoare in starea de repaus, adica cu motorul nepornit sau nu. Voi ce parere aveti. Pompa trebuie sa functioneze cand motorul este oprit, ca un robinet sau trebuie sa aibe libera trece benzina prin ea. Curios lucru cand am verificat nivelui uleiului, acesta era exagerat de mare in bidon, aproape ca curgea in momentul in care am deschis busonul. Acum nu stiu daca se trage de la prima interventie asupra ei, cand am dus-o la meserias, unde el a spus ca mi-a schimbat o membrana si un oring, sau este o problema care va persista pana nu voi gasi buba. Intrebarea ramane: cum trebuie sa functioneze pompa in modul standby, ca robinet sau are libera trecere benzina prin ea. care ar fi cauza cresterii nivelului de ulei, pentru ca eu suspectez benzina in el, pentru ca miroase, cu toate ca are vascozitate, la rece. multumesc anticipat si astept sfaturi.
×
×
  • Creează nouă...