axxis Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 Salut ! Pentru cei care reusesc si citesc topicul , asta pana cand dispare din "recent topics" si nu mai poate fi citit. Am fost pentru un "banal" schimb de anvelope , la un service , si m-am ales cu un sac de probleme. Lantul era foarte intins, una bucata placuta spate sparta/ciobita ( a incercat departarea lor cu o surubelnita) , zgomote in etrieri fata , zgomote in etrier spate. Au fost remediate cu ajutorul unor colegi de munca. Asadar aveti grija unde schimbati anvelopele. Din cele citite pe forum cred ca sunt doar doua service-uri OK. Aveam o lista cu 3 si l-am ales pe cel mai naspa. P.S: eSte vorba despre KAWA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 Nu le tin partea,dar eu am fost de vreo 4 ori la ei,pentru schimburi de cauciucuri si de fiecare data am fost multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxis Postat August 4, 2016 Autor Share Postat August 4, 2016 poate era alt mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Am schimbat anvelope la SKR de doua ori si am fost foarte multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 , zgomote in etrieri fata , zgomote in etrier spate. De la ce erau zgomotele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxis Postat August 4, 2016 Autor Share Postat August 4, 2016 De la ce erau zgomotele astea? Si in spate si in fata freca discul / discurile pe placute , tablitele care tin placutele montate gesit. La franare pe fata se auzea un "clonc" (un zgomot in etrier / pistonase). Un mix de frecare fier pe placute + un scartait . LANTUL ERA FOARTE INTINS !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Ai incercat sa te duci inapoi la ei,ca sa le arati "problema"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxis Postat August 4, 2016 Autor Share Postat August 4, 2016 nu am revenit la ei din mai multe motive : stangacia mecanicului (montat demontat de doua ori roata fata) , a doua zi plecam la mare , si cu siguranta tot eu eram de vina . » Post actualizat in 17 Aug 2016 10:56 ...azi am fost la AUTO AUGUSTA . Intr-adevar , asa cum au mai relatat si alti forumisti , un service profi . Am refacut echilibrarea rotilor cu echipamente speciale pentru moto. Ce imi facuse KAWA MOTORS nu avea nici o treaba cu realiatea , mi-au bagat la greu plumbi AUTO . Recomand AUTO AUGUSTA pentru servicii de montat echilibrat moto. (cred ca este singurul de prin Bucuresti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate