Adrian Marius Saveschi Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Salutare dragi motociclisti. Lucrez de un an la restaurarea unui ij planeta 5 si in mare parte am cumparat piese noi si de c....at. Chinezari rele si parca fara nici o treaba cu motocicleta. Pe majoritatea le.am potrivit cum am putut mai bine insa m.am blocat la instalatia electrica,si asta tot china. Imi da de.a dreptu fiori sa ma apuc de ea,nu are mufe nu are parca nici o legatura cu motocicleta. Comenzile de pe ghidon au vre.o 4 mufe si instalatia doar una,si aia se potriveste la bord. Stie cineva cum sa o iau,de unde sa incep? A trecut cineva prin situatia asta? Ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 Salutare dragi motociclisti. Lucrez de un an la restaurarea unui ij planeta 5 si in mare parte am cumparat piese noi si de c....at. Chinezari rele si parca fara nici o treaba cu motocicleta. Pe majoritatea le.am potrivit cum am putut mai bine insa m.am blocat la instalatia electrica,si asta tot china. Imi da de.a dreptu fiori sa ma apuc de ea,nu are mufe nu are parca nici o legatura cu motocicleta. Comenzile de pe ghidon au vre.o 4 mufe si instalatia doar una,si aia se potriveste la bord. Stie cineva cum sa o iau,de unde sa incep? A trecut cineva prin situatia asta? Ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat! am eu toata instalatia daca ai nevoie! am dezmembrat o moto ! si am toata cablaraia acasa cu mufe si etc...in stare buna ! de unde esti tu sau unde ai motcicleta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Marius Saveschi Postat August 6, 2016 Autor Share Postat August 6, 2016 Din bistrita. Si garantezi u ca se puoa cu comenzile de pe ghidon ce se gasesc acuma pe piata? » Post actualizat in 06 Aug 2016 09:04 Si garantezi tu ca se pupa cu mufele de la comenzile de ghidon ce se gasesc acuma pe piata? Din Bistrita Nasaud sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 Salut,ti-as fi dat eu toata instalatia electrica,dar din pacate un "prieten" binevoitor mi-a sustras-o din garaj,considerand ca e a lui + alte piese.Recomandarea mea este sa cauti piese originale si sa nu mai pui chinezarii.succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Marius Saveschi Postat August 6, 2016 Autor Share Postat August 6, 2016 De la cine cumpar zice ca asta e pe piata. Se mai fac si la rusi dar nu toate. Sti tu o sursa de piese originale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 pai cam patru mufe au comenzile,la cea din stanga cel putin.una la semnalizari,una la far,una bord,nu retin exact.dar gasesti pe aici schema cu instalatia electrica.te va ajuta cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 Poate te ajuta aceste scheme electrice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Marius Saveschi Postat August 8, 2016 Autor Share Postat August 8, 2016 Ok,o sa.mi incerc norocul. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate