nCap Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Salutari dragi co-impatimiti ai motocicletelor. Din lipsa de timp vreau doar sa încep acest thread, urmând ca pe parcurs sa va mai împărtășesc impresii, păreri, modificări șamd. Modelul este un Triumph Thruxton din 2011, arata de îți vine sa îl lingi și este complet stock (deocamdată). Atașez și poza cu Thruxy și va doresc asfalt uscat! P.S Foarte stupid sistemul de atașat poze: îmi rotește pozele după cum vrea el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Salutari dragi co-impatimiti ai motocicletelor. Din lipsa de timp vreau doar sa încep acest thread, urmând ca pe parcurs sa va mai împărtășesc impresii, păreri, modificări șamd. Modelul este un Triumph Thruxton din 2011, arata de îți vine sa îl lingi și este complet stock (deocamdată). Atașez și poza cu Thruxy și va doresc asfalt uscat! P.S Foarte stupid sistemul de atașat poze: îmi rotește pozele după cum vrea el De unde l-ai luat ? Ai avut cumva monster inainte de el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nCap Postat August 13, 2016 Autor Share Postat August 13, 2016 Este luat din Germania, de la un tip. Nu, nu am avut Monster. Poate pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Foarte misto bijuteria,sa ai grija de ea! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate