Radu Lepădatu Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Buna, Sunt incepator si tocmai mi-a venit o Yamaha yzf r125 din italia. Totul ok pana cand am verificat-o mai atent. Am gasit cateva probleme, si ar fi super daca a-ti putea sa-mi spuneti daca e ceva grav si daca ar trebui sa iau masuri / ce masuri. Deci la furca am intampinat urmatoarea problema: Tija dreapta a furci, daca ma las pe ea (o actionez) dupa un timp este umede, deci are o mica scurgere :? cred. Intrebarea este daca este destul de grav ? adica are rost sa o duc la service pentru inca cateva luni de sezon ( macar 2 luni speeer ) ? Si daca da, trebuie sa schimbe numai garnitura aceea ? cam cat ar dura sau cat ar costa ? Si la transmisie, mai este ceva care ma "toaca": Uneori cand este in Neutru si schimb in 1, ramane ledul aprins cam pana o bag a 2 a sau uneori a 3 a, si este putin dezorientativ. Ar trebui sa o duc undeva ? Multumesc MULT ! Detali moto : Yamaha yzf r125 an: 2008; km: 24000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Se schimba simeringurile la furca plus uleiul si e ca noua, daca nu are si alte probleme. Treaba cu martorul de neutru care ramane aprins trebuie vazuta de mecanic. Probabil o sa te ajunga tot in jurul a 3-500 de lei in functie de gravitatea problemei daca asta vroai sa stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate