marauder Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 Cine,de cand, de unde, cu ce (moto sau conserva)....merge (daca merge) de pe la noi la Sovata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 Avem rezervate vreo citeva camere, asa ca de joi ne deplasam in sir indiano-gorjenesc spre Sovata, fiecare cu ce poate! Detalii doar la telefon sau pe PM ca sa nu ne afle dusmanu'! Nu luam cu noi in haita persoane care vor se se traga pe sfoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 Nu luam cu noi in haita persoane care vor se se traga pe sfoara! ai fost rau la faza asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat August 15, 2016 Autor Share Postat August 15, 2016 ai fost rau la faza asta... Daca nu raspundeai tu nu ma prindeam de faza cu sfoara...pe bune ) Eu am si uitat de sfoara...adica nu am uitat chiar de tot, dar trece pe langa mine notiunea de sfoara fara sa ma atinga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 Nu luam cu noi in haita persoane care vor se se traga pe sfoara! Stefan, aka marauder, stie despre ce este vorba, sau sper sa-si aminteasca, fiindca nu-i o chestie usor de dat uitarii...si nici nu-i indicat sa o repete vreodata cineva! Am mai gasit niste locuri de cazare la rudele unei prietene, daca mai intereseaza pe cineva din Gorj, le pot pune la dispozitie detaliile! Detalii, asa cum am mai zis, doar pe PM sau la telefon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate