unnamed Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Salut! Deschid topic pentru EICMA de anul asta si incep cu o intrebare: se pot cumpara echipamente de la salon? este cu vanzare pe stilul SMAEB sau nici vorba? daca da, cum sunt preturile? in general orice "tips"uri sunt bine-venite de la cei care au mai fost in editiile anterioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Nu te baza pe EICMA la echipamente, in general este prezentare fara vanzare, dar poti accesa magazinele de profil din Milano.Referitor la preturi n-are rost sa intrebi daca e vorba de Milano... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dante-ACM Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Anul asta cred ca o sa merg si eu, pacat ca nu e etapa in weekendul ala ca bifam si meciul » Post actualizat in 05 Sep 2016 08:58Am inteles ca ar fi o zona de test drive, stie cineva sigur? ps: bilete la 10 euro la ryanair pentru 12 nov dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate