nelu voshod Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Salutare! Dupa aproximativ doi ani, sunt aproape de incheierea reconditionarii Ij-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Merge? Daca da, pune un filmulet. Eu unul sunt curios cum se aude batranica:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat August 21, 2016 Autor Share Postat August 21, 2016 Merge cum sa nu mearga, scuze de filmare am facut-o in fuga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negryzeu Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Felicitari pentru reconditionare ! Suna frumos. Imi place pedala de la schimbator (pare sa faca multe, daia ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Arata si suna misto, imi aduce aminte de tinerete Cica Planeta ar avea niste vibratii extrem de rezonante la sexul frumos. Eu cand am auzit asta aveam deja Transalp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Salut, bumbumbumbumbum! Ce inseamna, om pasionat. Altii le arunca la fier vechi.. Felicitari, si sa te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat August 22, 2016 Autor Share Postat August 22, 2016 Multumesc tuturor pentru aprecieri, acum trebuie sa caut niste reprezentante ale sexului frumos sa-mi spuna cum e cu vibratiile alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Marius Saveschi Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Pe la vre.o 15 ani ma lovit si pe mine sindromul comunistelor. Nu stiu frate voi dar din ungiurile care le privesc eu aceste motociclete sunt super frumoase. Sau poate ca sunt fan old school si naked dar imi plac la nebunie. Multi ve.ti comenta ca is rele si ca se defecteaza tot timpul insa va spun eu din proprie experienta cu 8 ani de calarit o moto comunista,ca niciodata nu sa strica daca o intretii sii ii dai ce trebe cand trebe. Mie nu mi sa stricat nimic in veci. Intretinere regulata si talpa,oriunde oricand. » Post actualizat in 19 Sep 2016 15:11 » Post actualizat in 19 Sep 2016 15:13 » Post actualizat in 19 Sep 2016 15:14 Asta e cea ce detin acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Caut o barca de atas de ij. indiferent de model. sau atasul cu totu. astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nickarter Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Superba,,!!! S-tii traiasca !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate