Jump to content

Acces interzis moto str. Dunarii

ChrisRR
 Share

Recommended Posts

Salutare. Locuiesti in Alexandria sau ti-ai petrecut timpul pe la noi ca sa iti permiti sa vorbesti asa? E un oras de provincie linistit unde si fiica-mea ar merge la 12 noaptea linistita.

Ca sa lamurim un picut chestia asta : da, este interdicitie intre 22-06 umblatul cu motoreta pe strada principala. Motivele sunt exact cele expuse mai sus. La plangerile celor din blocuri care erau deranjati de ceva ture mai zgomotoase pe la 3 din dimineata s-a luat aceasta hotarare. Asta a fost acum ceva timp. Mult timp.

De atunci lucrurile au evoluat un pic, calaretii au mai prins oleaca de experienta si au devenit un picut mai organizati.

In curand va fi si cazul de a incepe demersurile pentru inlaturarea acestei interdicitii (problema care a fost deja discutata cu mai multe cluburi) care, chiar daca nu este un abuz, suna urat intr-un oras civilizat.

Interdictia este in special pentru aceste curse si - cel putin din cunostintele mele - nu s-a bauzat de ea. Am mers destul si dupa 22 catre casa si, chiar daca am intalnit vreun echipaj, nu m-a luat nimeni la intrebari. Ma indoiesc ca s-ar lua de un strain care nu are de unde sa stie de dracia asta. Noaptea sunt absolut sigur ca strainul nu o sa bage de seama genul asta de indicatoare si va merge absolut linistit exact pe unde nu are voie.

Referitor la locurile de intalnire la care am vazut ca se face referire, unii baieti se intalnesc in continuare exact acolo unde se intalneau si pana acum, adica in centrul orasului. Si asa cum spuneam si mai sus, chiar daca se intampla sa depaseasca ora 22 nu am auzit sa se fi luiat cineva de ei. Dar nici nu fac scandal. Altii au ales sa se organizeze intr-un RC (Sacalii Teleorman) si au alte locuri de intalnire.

Tot in Alexandria este si Club House Chopper Academy MC Nomad.

Iar autoritatile, chiar daca sunt PSD, sper sa reactioneze favorabil solicitarii de inlaturare a interdictiei atunci cand o vom face, si sa nu fie cazul de vreo adunare. Pana atunci insa .... va dorim asfalt uscat.

Foarte frumos. Felicitari

da.. grozav.

Pe mine m au "ars" pe 13 septembrie. Am incercat sa le explic ca au vazut si eu am permisul pe Bucuresti si nu am vazut nicaieri in Bucuresti asemenea interdictie. Era ora 22:30 m au oprit cu polo baietii si pac.. voiau sa mi dea 600 de lei amenda. Reactia mea a fost caaaaaaat?!!!!!. Am vorbit frumos cu ei si le am zis sa mi dea si mie mai putin chiar nu stiam si nu am facut o cu rea intentie. Pana la urma tot au fost jegosi si mi au dat 250 de lei. Asta e.. daca vrei sa ajungi acasa si o iei prin Alexandria pe centru o patesti...

Salutare. Locuiesti in Alexandria sau ti-ai petrecut timpul pe la noi ca sa iti permiti sa vorbesti asa? E un oras de provincie linistit unde si fiica-mea ar merge la 12 noaptea linistita.

Aoleu, voi nu mai stiti de gluma deloc... Imi cer scuze ca am luat in ras micutul oras de provincie linistit :(