Sari la conținut

ChrisRR

Membru
  • Număr conținut

    311
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    K8
  • Numar Moto
    B77XZX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ZX10

Vizitatori Recenți Profil

1.030 citiri profil

ChrisRR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu-mi dau seama daca sunt pe forumul LoganClub sau motociclism.ro Ce e asta cu ascutitoarea terminat, dar ce sunteti voi
  2. Hai ca ia-ti omorat si pe astia... Nu a murit nimeni. Doar pasagera e in stare mai grava. Viteza undeva la 60, maxim 70. Acum... ca de ce nu a vazut, evitat etc e lunga foaia forumului.
  3. Nu te mai lua dupa toti habarbistii. Videoclipurile mai scurte sunt indexate mai slab de catre Youtube. Daca urmaresti cu atentie pe toti care au castigat succesul pe youtube, au intre 10-20 min. In medie 15. Restul sunt polemici. Sper sa te ajute sfatul. Anyway, fa-l dupa propriul tau plac, asta e cel mai important!
  4. Iti amintesti cum hartuiai oamenii la fiecare accident postat? Eu nu-mi doresc sa fac asta, nu sunt genul, dar... karma o face singura! Poate asa reusiti sa nu va mai hraniti din tragediile altora, pentru ca inevitabil... exista KARMA. TOTI forumistii supermotoexperti in tastatura s-au cam insirat prin copaci, porumb, etc. Dragilor, alegeti-va atent cuvintele inainte de a va mai hrani cu tragedii, pentru ca ele raman si va lovesc din spate. PS: daca aveti indoieli ca scriu ceva cu rea intetie, postarile lui sunt publice. Cititi-le si trageti voi concluziile.
  5. Pe aia din provincie i-am inteles. Sa-i ierte Stalin ca nu stiu Bucuresti ul, dar astia din Bucuresti de unde *** ati scos giratoriu acolo?! Ps: Numai pe mototciclism.ro putea s-o scoata careva vinovata pe biata fata... :))))
  6. Auto a iesit de pe un drum secundar in drumul principal, fara sa acorde prioritate de trecere conducatoarei moto, care se deplasa regulamentar pe drumul cu prioritate.
  7. :)) Horia. A vandut si motorul. S-a calugarit si traieste la manastire.
  8. E a nu stiu cata oara cand ma asociezi cu el si devii penibil. Mesajul meu ramane in picioare: Nu va mai hraniti apetitul de trolling cu tragedii in care mor oameni. Daca apetitul e de nestapanit, folositi alte topicuri... sunt mii.
  9. Cel mai probabil, ai mari probleme de interpretare si nu e vina mea. Voi nu judecati, voi rastigniti si va hraniti din tragedii si oameni morti. Intelegi? Nu... pentru ca esti limitat si orbit de ura. Am raspuns mai mult decat punctual tuturor. Esti tu prea orb si fixat pe a-ti hrani apetitul pentru tragedii. Penibil... Invata sa legi o fraza si sa transmiti un mesaj, deoarece esti complet incoerent si nu meriti osteneala.
  10. Iar judeci fara sa cunosti. am repetat de N ori. nu am nici-o legatura cu vlogerul ala si nici cu copilul. De unde stii tu cine pe cine a luat cu el? Amandoi erau/sunt copii. ce pretentii aveti voi de la 21/17 ani? Toti am trecut prin perioada aia. E alta varsta, alt entuziasm, alta gandire, alta energie, dar VOI astia maturi si experimentati, nu faceti decat sa-l rastigniti, in loc sa explicati cu frumosul unde a gresit fiecare. Nu sunteti un exemplu pentru ei, tratandu-i cu ura. Incercati sa faceti un exercitiu de imaginatie fata de cei criticati. ganditi-va ca e fratele voastru, fiul vostru sau orice persoana apropiata, la fel de urat si plin de ura ia-ti fi vb? Poate asa realizati unde e problema. La fel de pline sunt si cu motociclisti de tastatura care se hraneau din tragediile altora si apoi adus de karma unul langa altul. De ce? iti plac barbatii? ON: insist sa cred ca voi chiar intoarceti fiecare cuvant in favoarea voastra. Vorbim de acea asumare cand te urci pe motor, in clar: cand te te apuci de motociclism, iei in calcul si faptul ca te expui unui risc. Daca tu n-o faci, se numeste iresponsabilitate. Ori sunteti naivi, ori n-aveti minte, sa credeti ca motociclismul este un hobby safe. Ai inteles total gresit termenuul de asumare. Am explicat mai sus la ce se refera. Bag de seama ca e fix invers. Se pare ca supertastaturistii astia cu mii de comentarii pozeaza in superexperti si apoi ii gasesti postati la accidente. Hai lasati-o mai usor cu ipocrizia, ca pute. O tot intoarceti ca la Braila, numa' numa' poate spalati cumva rusinea. Repet: important e sa ramaneti responsabili in comentarii. Nimic mai mult sau nimic mai putin. Mai ales in fata unor tragedii. Ca trollati voi la alte subiecte, nu are nimeni o problema cu asta, dar la accidente unde mor oameni, chiar suna penibil sa va hraniti cu tragediile unora.
  11. Oare a cata oara e cazul sa repet ca nu faceti altceva decat sa rastalmaciti cuvintele si sa le puneti intr-o forma convenabila voua? Tipic trolilor. 1. Am sustinut ideea ca fiecare e.vinovat in dreptul lui. A gasi scuze in altii e un defect exclusiv romanesc. Mai ales in motociclism, unde esti clar ruleta ruseasca. Cu totii stiam inca din prima secunda cand ne urcam ca poti s-o mierlesti oricand. Diferenta e ca unii au c*** si isi asuma, altii au p**** si se victimizeaza dand vina pe altcineva, niciodata pe ei. @XaeL Tu vezi-ti de copacul tau. Poate reusesti macar la anul sa nu apari postat pe aici. Chiar as aprecia. Eu nu-l cunosc pe asta de tot vb de el, doar ma sperie usurinta cu care rastigniti oameni. Sfatul meu e sa luati legatura cu el si sa-i explicati frumos. Cu hate ul asta acid n-o sa bage nimeni nimic la cap. Daca considerati ca el face ceva gresit, o puteti face voi mai bine si ii dati peste nas. Asa e fair play. @LimpTA Tu nu ai ce sa-mi arati mie. Am observat cat esti de p**** inca de cand ai zis ca ca s-a umplut de bani din youtube. Restul discutiei, e complet inutila cu tine. Eu inteleg ca nu va convine adevarul si ca va deranjeaza, dar ceea ce am scris despre voi, este fix reflexia a ceea ce sunteti si ce faceti aici. Aveam asteptari de la oameni care se presupun a avea experienta, maturitate, impartialitate, echilibru, spirit constructiv etc, dar... surpriza! Tot ce am descoperit, e ca exista karma si toti cei care au facut misto de tragedia unuia, i-a lovit karma. Nici macar nu credeam eu in ea.
  12. Observ ca voi nu faceti decat sa rastalmaciti si modelati cat mai tendentios aceasta tragedie cu scopul de a defaima cel putin o persoana...
  13. Inca o dovada ca te postezi in masura de a eticheta si judeca mult prea usor o persoana despre care nu stii absolut nimic. Toti parintii de motociclisti cunosc riscurile. e doar o chestiune de timp. Mai ales parintii minorilor care au fost nevoiti sa-si dea acordul. Tu nu esti avocatul nimanui. Tu nu esti in masura sa iei cuvantul aici si sa spui ce prost a fost fi-su, tocmai pentru ca ei vor citi pe aici, la fel cum si parintii tai vor citi despre tine aici. Fa un exercitiu de imaginatie si vezi ce ar scrie samaritenii astia despre tine? Fa-ti un cont fake si insceneaza-ti accidentul. Sa vezi clisee, sa vezi cruceli si hate. Arata-le si parintilor ce scriu ei aici. Vreau sa vad provocarea asta. Eu iti inteleg si ideeile tale, care unele nu sunt rele deloc si sunt complet adevarate, mai ales cuvintele parintilor dupa un asemenea eveniment, care sunt extrem de patrunzatoare. Tocmai asta ma macina, ca vine un no-name si se **** pe tot ce ai fost tu in viata, iar parintii citesc si se ingrozesc de aceasta ,,umila'' comunitate, ca apoi sa descopere ca era formata din toti anonimii dubiosi care traiesc numai pentru hate. se hranesc cu ura... Aici voiam sa atrag atentie. Majoritatea scriu cu foarte mare usurinta, fara sa realizeze cat dor aceste vorbe fata de altii, fara sa realizeze efectele unui comentariu de *** si asta doar pentru ca pur si simplu, sunt limitati, sunt dereglati psihic si nu realizeaza gravitatea unor cuvinte spuse prea usor. Copilul lor nu avea cum sa fie EMO, avea prea multa energie si entuziasm. A gresit si a platit cel mai scump pret pentru asta, a platit cu viata! Nu e cazul sa-l mai rastigniti si voi. Nu a fost inhatat de nimeni. nu erau parte a unui club sau grup cu obligatii. Daca nu-si pazeste el fundul. n-o sa i-l pazeasca nimeni, nici vlogeri, nici prieteni, nici nimeni. Este responsabilitatea lui. Nu ai tu de unde sa stii daca acel clip a fost monetizat sau nu. Esti paralel cu fenomenul, daca ai impresia ca faci bani din youtube... Stiu foarte bine ce inseamna accidente si nu am nevoie sa citesc zece ani in urma. Desi, daca au trecut 10 ani si retetele voastre nu au avut succes, mergeti mai departe, nu insistati voi sa propovaduti preventie ca acest forum nu are impact, ba mai mult, bag de seama ca anul asta ati fost cap de rubrica, mai toti. Imi pare rau ca am intrat aici fara voia ta, era cu intrare? Sanatate si minte, ca prazul ti-l poti baga unde-ti place. Altul care pune etichete fara sa stie cu cine sta de vorba. Asta e o boala. Iti recomand un control. Cred ca tu nu stiai cum sa scoti in evidenta milioanele tale de km... Departe de tine modestia, ca de laudarosi, e plin internetul. Ce voiam eu sa scot in evidenta, e sa comentati responsabil, pentru ca asa e frumos si nu mi-as dori sa se abata karma si sa rada altii la randul lor despre voi. De asemenea, la fel de important e sa aveti grija ce opinii debitati, pentru ca e dureros pentru parinti sa vada cata ura exista in partenerii lui de hobby.
  14. Singurul cliseu de feminism imi apare cand intru aici pe forum si citesc cum pozati voi in supermotociclisti pana va loveste karma prin copaci. Inca nu e tarziu sa realizati ca hate ul asta e ca o roata si se intoarce fix impotriva voastra. La fel cum judecati voi, asa ferm, orice rubrica la accidente si va hiziliti pe tragedia unora, vor rasari altii care se vor hizili pe tragedia voastra. Se numeste karma. Desi nu credeti, anul asta fix forumistii au umplut rubrica de accidente. Acum oamenii o ard pe Mute sau din nefericire au ,,Block pe viata”. Ideea era ca in primul rand, nu e uman sa faceti voi misto de altii. In al doilea rand, nu sunteti in masura sa faceti asta, iar daca o faceti, presupune o dereglare psihica. Pe majoritate, nu va stie nimeni. Traiti in intuneric si in online, semanand ura intre oameni, probabil ati fost maltratati in copilarie, aveti sotii urate sau grase ori chiar sunteti prea prosti sa realizati cat sunteti de penibili. Nu voiam sa se ajunga aici, dar derapati continuu si nu aveti nici cea mai mica limita de umanitate in voi. Revenind la subiect. Motociclismul nu e ala pe care-l propovaduiti voi gresit pe aici. Are multi oameni frumosi, saritori si umani, spre deosebire de cloaca voastra care si-o arde EMO si se inchina vesnic la preventie. O seara cat mai buna.
×
×
  • Creează nouă...