Sari la conținut

Probleme FZR 1000


pizzaru
 Share

Postări Recomandate

Salutare la toata lumea.

Deschid topicul acesta in favoarea unui prieten care nu detine cont aici pe forum si sper ca cei care cunosc sa-i dea un sfat sa poata remedia problema.

Detine o Yamaha FZR 1000 exup din 94 sau 95 problema zice el ar fi pe partea electrica, de unde a dedus el asta? La contact are momente cand pune contactul si porneste ca orice motocicleta normala dar daca atinge putin cheia sau misca putin de ea nu mai merg luminile si nici bordul nu se mai aprinde si moare si motorul, iar cand vrea sa dea iar start face in ultimul hal, mai exact parca ar lovii cineva cu ciocanu in motor, bataia ar fi undeva pe partea dreapta, asta pana ii gaseste pozitia corecta la cheie pt ca apoi porneste la sfert si merge rotund motorul, problema a aparut zice el dupa ce a avut motorul in service si i-ar fi schimbat cateva fire care erau prajite si avea scurt mereu pe o siguranta anume, sa dus inapoi la mecanic si a zis ca nu are nimic motocicleta dar problema ii persista de aproape o luna.

Sper ca am explicat cat de cat bine si in speranta ca cineva de aici de pe forum cunoaste sau isi da seama ce ar putea fi sa-i dam un sfat sper eu bun. Va multumesc

Am fost acum doi ani cu un coleg de aici de pe forum sa ia un Fazer de 600 din Craiova, motocicleta nu avea baterie si am scoso pe a mea dar neincapand in lacasul de pe fazer am pornito si am scos bateria iar cand accelera pe liber sau in mers aceleasi batai se auzea si la acel motor, parca dadea cineva cu ciocanul in motor si aveai impresia ca se rupe, daca puneam bateria mergea normal fara acele batai, scoteam bateria iar se auzeau acele batai..

Am zis sa va zic si de fazer-ul asta ca, ma gandesc ca o avea yamaha ceva mai special de are acele batai :))

Editat de pizzaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Daca atunci cand se misca/atinge cheia contactului si apar probleme de genul de mai sus, contactul este de vina , adica sistemul de ploturi actionat de butucul mobil. Zgomotele care apar nu sunt decat socuri de pornire ale alectromotorului care este alimentat in secvente de timp/intrerupri prin intermediul releului de pornire, practic intreruperi pe comanda....defectiunile se leaga/sunt inseriate. Iti pot explica telefonic mai clar/contact pe pm.

Bafta,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...