nanotel Postat August 27, 2016 Share Postat August 27, 2016 Cine este maine interesat de o plimbare moto, traseu ploiesti -brasov-intorsura buzaului -baraj siriu-buzau-ploiesti? Sa se afiseze!!! Plecarea lan10.30 de la metro ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat August 27, 2016 Share Postat August 27, 2016 s-a ciufulit asfaltul de pe traseul asta,ma refer la brasov-intorsura buzaului- nehoiu -buzau.Mie nu mi-a placut,l-am facut acum doua saptamani.acum cativa ani era superb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nanotel Postat August 27, 2016 Autor Share Postat August 27, 2016 Ok.mersi de sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 28, 2016 Share Postat August 28, 2016 S-a mai stricat dar pe portiuni mici, pe malul lacului, in rest este foarte bun, nu este de speriat, asa cum a facut colegul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 28, 2016 Share Postat August 28, 2016 Vin si eu .Plec din Buc pe la 9:30. » Post actualizat in 28 Aug 2016 05:33 Numai ce am spalat-o si nu arata bine deloc fara muste pe ea. » Post actualizat in 28 Aug 2016 07:31 Am incercat la Metro si nu era nimeni asa ca am trecut strada la Petrom si plec cu gasca de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate