solo Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 (editat) Esti din cluj am putea as ne intalnim ca am nevoie de disc student in cj da un tel...martzi sunt in cj sincer nu cred ca se potriveste la gt vb pe mess mai multe Editat Martie 18, 2007 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Cred ca sunt pe 16", de la un MZ ,,gat de lup" sa de la vreo ,,Jawa" de 2 jumate . Daca, nu gresesc! as avea eu nevoie de cauciucurile alea dak is bune pe interior pentru motoru asta (al tatalui meu ) De ce motor e roata de 18? Crezi ca mi s-ar potrivii? izsh-ul parca era pe 19 nu ?? si simsonu nu-i mai trebuie omului saua... asa ca este inca valabil pt cine are nevoie... mai ai shaua ?? as avea io nev de ea plz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Are careva un cauciuc 21 x 2,75 pentru mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 daca vrei 90/90 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 daca vrei 90/90 21 Il vreau eu pt vaca mea,te rog. Ce este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Il vreau eu pt vaca mea,te rog. Ce este? Pirelli Scorpion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 MT90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Cine da o Silva bruna se ofera un Pirelli MT60 90/90-21, vezi pozele /index.php?...t&id=166342 /index.php?...t&id=166343 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Dat lui Iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Multumesc frumos,Mihai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Nu vrea nimeni Pirelli MT60 90/90-21 ??? Scapati ma de el ca imi ocupa loc .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmm Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Uite ce va da nenea... O sa-i dau foc, o inec, o ucid..ca nu mai pot! Ma lovesc de ea prin casa!! /index.php?...st&p=635964 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Pirelli MT60 rezervat de Gra$$u... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Uite ce va da nenea... O sa-i dau foc, o inec, o ucid..ca nu mai pot! Ma lovesc de ea prin casa!! /index.php?...st&p=635964 eu o vreau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmm Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 eu o vreau... Gata, cauciucu' se-nvarte pana la nenea c0zmin! Am scapat de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Gata, cauciucu' se-nvarte pana la nenea c0zmin! Am scapat de el! ieri l-am ridicat.... mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 nu doneaza nimeni niste cizme enduro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 nu doneaza nimeni niste cizme enduro ? sau vreo Yamaha WR 400 F?Merge si un KTM EXC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 nu doneaza nimeni niste cizme enduro ? hai ca donez eu o pereche alpinestars. sunt cam obosite adica ce "cam" ?? sunt chiar obosite si azi le-am facut o taietura ce s`ar putea rezolva in zona de sus acolo ... deci trebuie sa`mi cumpar altele... le fac maine o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FERI Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 DVD RedBull Fighters L-am primit ieri, vazut placut,il dau mai departe Locatie: Bucuresti Service Opel Di-Bas Lacul Tei 0722.653.488 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 hai ca donez eu o pereche alpinestars. sunt cam obosite adica ce "cam" ?? sunt chiar obosite si azi le-am facut o taietura ce s`ar putea rezolva in zona de sus acolo ... deci trebuie sa`mi cumpar altele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 ce numar sun cizmele ca m-ar interesa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Salut ,daca sunt un 41 m-ar interesa si pe mine.. 0745014036 dej ,cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 (editat) hai ca donez eu o pereche alpinestars. sunt cam obosite adica ce "cam" ?? sunt chiar obosite si azi le-am facut o taietura ce s`ar putea rezolva in zona de sus acolo ... deci trebuie sa`mi cumpar altele... le fac maine o poza le vreau eu dak mai e valabil si dak sunt pashdoi-pashtrei dau o naveta de bere..........de fapt 1/2 din ea k si io e un suflet ce tre intretinut Editat Mai 2, 2007 de emanuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Cizmele au plecat la Dej. Sa le poarte sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate