Sari la conținut

emanuel

Membru
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1988
  • Motocicleta
    CBR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    destul de multe

emanuel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. multumesc! vazut, incalecat,ascultat motorul...concluzia:CUCERIT
  2. daca ti-ai amintit bine,mie-mi pare un + pt cei mai fara dare de mana care-si doresc un agregat cu zero km!...si, fie-mi iertat modul de a gandi, am mers muulti ani fara abs, 500 de iepuroi ii bag in alte accesorii daca-i am si in ce showroom se poate vedea!? ca tare ma ispiteste! sunt curios cum se aude. "Electric" precum fostul meu Transalp, pornesc alarmele ca la HD, sau toarce bland facandu-si totusi simtita fonic prezenta?
  3. nu pot sa cred ca ai facut afirmatia asta citindu-ti "semnatura"! presupun ca "universitate" este varianta scurta a Spitalului Municipal.....Universitar!...si da, cu ambulanta cred ca a ajuns acolo din moment ce a fost vazut in timp ce era asigurat pe targa, doar nu au fugit doi brancardieri cu pacientul pana acolo! Deci, cum spuneai,lamurita fiid situatia, sa inceapa "comentariile"
  4. respect uscat sau nu, mergem pe doua roti(sau trei) si sincer m-a enervat teribil exprimarea ta, retractez "urarea" insa eu personal, inca nu te consider rider.
  5. .... sa butonezi pe net ca sa te bagi in seama nu ti-a fost lene? daca vrei stiri (cu detalii tehnice)ia-ti un ziar. Cand vei fi cu mainile pe ghidon, daca vei fi la momentul nepotrivit in locul nepotrivit sau vei gafa in trafic, sper sa fie suficienti "lenesi" prin preajma ca sa intelegi ca nu "optimismul informat" din tine te ajuta, ci OAMENII care se dau jos din RATB si merg o statie , doua sau cat este nevoie pentru a te ajuta daca pot face asta.
  6. nu pot sa cred ca nu mai e printre noi, ramane totusi in inimile celor ce au apucat sa il cunoasca R.I.P. intru si eu in coloana din Comarnic
  7. cascaveaua este denumirea locala pt cascaval, altfel spus ,,Festivalul Cascavalului".... un fel de cascaval de culoare galben-aramiu, rotund cu diametrul intre 15 si 40 cm....care se da racing pe gat
  8. 21-22 septembrie ,,FESTIVALUL CASCAVELEI" in Valea Doftanei mici, pastrama, bulz,bere, vin, palinca si toate celelalte dupa spusele meteorologilor vremea cica se mai imbunatateste pentru cine cunoaste, Casa Emanuel mai are locuri la mansarda (20ron/pers) chef ziua la festival unde avem stand si chef pe malul Floreiului noaptea cu prelungire duminica inapoi la festival in caz k nu am semnal, iata un alt nr de tel.0724.989.169
  9. "ai dat" in adminu' site-ului bre jhoane bre multam io nici nu am apucat sa-l vad k netu meu "montan-mobil"....lasa de dorit
  10. iete aciulea bre "Autovehicul De la Wikipedia, enciclopedia liberă Autovehiculul este un vehicul echipat cu motor în scopul deplasării pe drum. Troleibuzele Âşi tractoarele rutiere sunt considerate autovehicule. Mopedele, vehiculele care se deplasează pe Âşine, denumite tramvaie, tractoarele folosite în exploatările agricole Âşi forestiere, precum Âşi vehiculele pentru efectuarea de servicii sau lucrări, care se deplasează numai ocazional pe drumul public, nu sunt considerate autovehicule."
  11. Pruteanuleeeeeeeeee, unde esti sa explici oamenilor ce e cu limba asta romaneasca "Autovehicul - WikipediaAutovehiculul este un vehicul echipat cu motor în scopul deplasării pe drum. Troleibuzele Âşi tractoarele rutiere sunt considerate autovehicule. .." daca si tu care presupun k esti motociclist poti face o asemenea gafa, de la protv-isti nu mai avem nici o speranta este suficient k un dobitoc(oaca) sa zica o prostie si toti soferii vor prelua asta de buna si tare greu se va remedia aceasta EROARE MAJORA, este vorba de VEHICULEEEEEEEEEEEEEEEEE nu pot sa cred, "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul"
  12. vichendu asta si urmatoarele 2 saptamani este ocupat sorry
×
×
  • Creează nouă...