Ilie-Cristian Lupu Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 Va salut colegi si va multumesc pt acceptul intre voi. Am trecut si eu putin in umbra voastra cu o Yamaha tzr. Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie dar sunt nou. Am o mica problema. Mobra asta a mea orice bec i-as pune la far il arde. Am inteles ca e regulatorul de tensiune. Acum unde as gasi unul bun si mai ieftin? Nu am lumini deloc...va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 Salut. Incearca sa pui un anunt la cumparari piese si poate ai noroc sa gasesti unul. Apoi uita-te de la ce modele se mai potriveste acel regulator ca sa nu cauti exact pt modelul tau, precis piesa e si pe alte motociclete. Bafta, si ride safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilie-Cristian Lupu Postat Septembrie 1, 2016 Autor Share Postat Septembrie 1, 2016 Nu prea stiu de la ce modele. Daca ar stii cineva sa imi zica as fi recunoscator. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 Va salut colegi si va multumesc pt acceptul intre voi. Am trecut si eu putin in umbra voastra cu o Yamaha tzr. Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie dar sunt nou. Am o mica problema. Mobra asta a mea orice bec i-as pune la far il arde. Am inteles ca e regulatorul de tensiune. Acum unde as gasi unul bun si mai ieftin? Nu am lumini deloc...va multumesc! cilindreea 50, 125, 250? si din ce an? presupun ca 250 daca zici ca e mobra pe motomike.eu in josul paginii ai "Fits to" de exemplu https://www.motomike.eu/mike/category/10320040000/vehicle/yamaha-tzr-250:20969/article/146230 prea multe surse nu cred sa gasesti si nici ca preturile sa difere foarte mult optiunile ar fi nou sau din dezmembrari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilie-Cristian Lupu Postat Septembrie 1, 2016 Autor Share Postat Septembrie 1, 2016 E din 2008 si este de 50. Nu am permis pt moto am doar b asa ca mi-am luat ceva ce pot sa conduc » Post actualizat in 01 Sep 2016 17:45 Atasez aici o poza cu el. Nu vreau sa fie nici prea scump... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate